Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co kamann

facet mówi że kocha

Polecane posty

Gość o co kamann

a potem zachowuje się jakby nigdy nic!coprawda wyzanie było pod wpływem alkoholu ale czy to znaczy, że nie kocha czy czeka na mój ruch teraz.\?? no zwariować mozna

Gość o co kamann
no jak to jak ma się zachowywać??ludzie nie wiem np zaprosić na radke,do kina, zadzwonić zapytac co u mnie słychac albo przynajmniej pójść ze mna na spacer!! bo tak to ja właśnie myśle, że powiedział to pod wplywem % i teraz się wycofuje

ja nie zrobilabym nic, jak naprawde kocha to w koncu cos zrobi, a jak powiedzial to tylko po alkoholu to trudno,nie narzucaj sie

Gość ja w ogole strony wp nie moge
ja ostatnio spotkalam starego kumpla po czterech latach niewidzenia sie. przez caly wieczor wmawial mi ze o mnie intensywnie myslal, ze jestem sliczna , energiczna i ogolnie super. obiecywal ze sie spotkamy i pogadamy. drugi tydzien mija a telefon milczy. alkohol sie ulotnil a wraz z nim namietne uczucia:D nie wiesz we wszystko co uslyszysz od pijanego:)

Gość typowy facet
Faceci duzo rzeczy mowią. Nie badz naiwna. Ile to ja dziewczyn kochalem po pijaku...haha

Gość o co kamann
no dlatego właśnie pytam a zastanawiam się nad nim dłuzej bo kilka dni pozniej tez te swoje wyznania (coprawda zlagodzone) ponawiał ale jak sie nie odzywa to nie zawracam se nim głowy:P

Gość o co kamann
a!ale zaznaczam, że on nie ma 19 lat (bo domyślam się że takich tu najwiecej)