Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredniaaaaakkk

Czy torebki z firmy MARCONI są drogie??

Polecane posty

Gość wredniaaaaakkk

bo wlasnie znalzlam ich strone ale tam nie ma cen, a sa sliczne.

raczej tanie, wiem ze w okresie przecen kupisz juz cos za 10-20 zl:) chociaz ja osobiscie nie lubie tego sklepu:)

Gość niczka90
Są naprawdę ładne, ale jeśli chodzi o jakość nie są warte nawet 30% swojej ceny.

Gość dfghjkldfgh
ja pmiętam kupiłam torbę-plecaczek z tej firmy,wytrzymała lata:) a teraz ją nosi moja córka:))

Gość justysiia
Opinie jak widać różne, jedno jest pewne Marconi ma www, na której rzeczywiście nie da się znaleźć zbyt wiele informacji, a szkoda, bo mieli by więcej klientek pewnie. Ja torebek szukam w sklepie z galanterią skórzaną http://portfelik.pl/ i zawsze coś tam dla siebie znajduję.

Gość kika9999999900
wyrzuciłam już dwie... stosują jakieś beznadziejne materiały niestety. Niewarte swojej ceny.

Torebki firmy marconi są bardzo niskiej jakości, o wiele za drogie. W czerwcu kupiłam torbę za 200 zł i musiałam ją reklamować już po pierwszym użyciu,metalowa klamerka przytrzymująca pasek urwała się. Torbę niby naprawiono, ale historia się powtórzyła, klamerka znowu się urwała. I znowu dwa tygodnie czekania, a tu wakacje i torba bardzo potrzebna. Wczoraj odebrałam torbę, mimo mojego żądania zwrotu pieniędzy, znowu "Naprawiono" wadliwą część. Moim zdaniem klamerka wygląda tak samo słabo, no nic, może wytrzyma, oby...NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ NICZEGO OD FIRMY MARCONI!

Gość agula80
I tak miałaś szczęście... mnie nie uwzględniono reklamacji. Najpierw napisali, że nie reklamowałam odpowiednio szybko, a po odwołaniu napisali inny powód: że przecież wiedziałam, że kupuję torebkę skóropodobną, a takie produkty mają prawo szybko się zniszczyć.... Torebka nie wytrzymała nawet rok. Inna też mi się rozpadła, ale po kilku latach użytkowania. Badziew jakich mało.

Gość nina67676763
Mnie się totalnie rozpadły 3 torebki z tej firmy. A nie były najtańsze. Szczerze mówiąc nigdy nie trafiłam na torebkę o takiej fatalnej jakości jak te z Marconi

Gość manka_nm
Słyszałam różne opinie na temat tej firmy. Niestety większość z nich nie byłą pochlebna. Dlatego raczej nie zdecydowałabym się na zakup torebki z tej firmy. Mogę Ci za to polecić sklep sprawdzony, nie tylko przeze mnie. Wiele moich koleżanek kupuje tam nie tylko torebki ale i różnorakie akcesoria. Sklep nazywa się Sagana. Odwiedź ich stronę, może coś wybierzesz :)