Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona duszyczka

zmiennosc u facetów..

Polecane posty

Gość zagubiona duszyczka

jeszcze nie jestesmy razem ale bylismy 2 razy na spotkaniu, czasem duzo gadamy na gadu, przez smsy- no wlasnie czasem... jednego dnia gadamy normalnie w szkole wszytsko jest ok, on mi pozyczyl kilka swoich dla niego cennych ksiazek i plyt z filmami, i czwarty dzien milczy... a potem pewnie odezwie sie ni z tego ni z owego... i znowu zacznie byc dobrze,a potem znowu bedzie milczał o co tu chodzi ? pisałam do niego dlaczego sie nie odzywa ale to nic nie dało... nie rozumiem facetów i chyba ich nigdy nie zrozumiem....

Gość Poznan na ogol traci
z bliska

Gość Poznan na ogol traci
Otoz to. Prosci, jak budowa cepa. Ino do mlocki.

Gość zagubiona duszyczka
ech...

Widicznie to jakis dziwny egzemplarz..jezeli Cie tak traktuje to albo ma cos z glowa albo cos ukrywa przed Toba...Nie zawracaj sobie nim glowy..szkoda

Gość zagubiona duszyczka
to sie tak latwo mowi.. ale nie tak latwo dac sobie spokoj

Gość całkiem nienormalna normalność
mam podobnie... potrafi się tydzień nie odzywac, a potem w ciagu jednego dnia napisać ok. 50 smsów... czasem nie wiem co mam myśleć, a teraz wyjechal i w ogole kontakt taki np 2 razy w tygodniu jakas wiadomosc czy krotka gadka...

Gość zagubiona duszyczka
dokladnie... raz tyle smsów i widze wielkie zaangazowanie, przyjezdza extra na spotkanie itd. a potem cisza... i tak w kółko..

Gość vvvvvvvvvvvvt
no my tak faceci mamy ze lubimy milczeć :). Jak by ciągle szły smsy to w końcu to się znudzi one stracą na wartości a tak, bardziej Wy kobiety cenicie co rzadsze :) Ale pociesze was to że jeszcze milczymy to nie zawsze znaczy że o was nie myślimy, ale różnie to bywa :)

Gość zagubiona duszyczka
ale jak sie nie odzywa to ja mam od razu wrazenie ze jestem obojetna mu albo ze on spedza sobie milo czas z kims innym i ze w ogole nie mysli o mnie... ;/

Gość zagubiona duszyczka
ale jak sie nie odzywa to ja mam od razu wrazenie ze jestem obojetna mu albo ze on spedza sobie milo czas z kims innym i ze w ogole nie mysli o mnie... ;/

Gość zagubiona duszyczka

Gość zagubiona duszyczka
ja jak facet milczy od arzu mam wrazenie ze jetsem mu obojetna albo ma inne ciekawsze towarzystwo... ;/

Gość całkiem nienormalna normalno
ja mam dokładnie tak samo... a potem jak pisze to ja wniebowzieta znowu.. a potem pare dni i przerwy... i znowu nie wiem co myslec, a cos musze, bo przestac o nim myslec nie umiem...

Gość albo..
zamiast pytac go czemu sie nie odzywa, ja bym napisała smsa, z podziękowaniami za książki, że są np ciekawe itd. Może po prostu czekał na Twój ruch.

Gość całkiem nienormalna normalno
ale jeżeli ktoś nie lubi się narzucać... raz na jakiś czas moge napisać pierwsza, ale i tak bardzo rzadko mi się to zdarza....

A moze glupio mu tak dzien w dzien zacznac rozmowe? Moze chce sprawdzic, jaki Ty masz do niego stosunek i czeka czy sie odezwiesz? A moze zwyczajnie akurat wtedy nie ma czasu? Zajmuje sie czyms innym i przy okazji nie chce Ci zawracac glowy 24 h na dobe? Pozatym, piszesz ze nic nie dalo spytanie go dlaczego sie nie odzywa. A jak to mialo cos dac? Spytalas sie o powod, jego milczenia, a nic nie pisalas o zmianie zachowania. Mezczyzni nie znaja czegos takiego jak \'drugie dno\', \'utajony przekaz\', podtekst, etc. Zapytalas dlaczego nie pisal, to pewnie Ci napisal dlaczego. Jesli bys chciala, zeby tak nie robil, to musialabys mu to napisac WPROST: \"nie lubie gdy sie tak dlugo nie odzywasz/zawsze sie martwie gdy tak dlugo milczysz wiec dawaj znak zycia od czasu do czas/etc\'. Taki komunikat by zrozumial i albo by zmienil postepowanie, albo nie, a na pewno w jakis sposob by skomentowal Twoja wypowiedz. Samo \'dlaczego sie nie odzywasz\' nic tu nie da... Pozatym, nawet jesli po 1 dniu/kilku dniach ciszy sie odzywa, to ja nie widze zadnego problemu. Facet nie lubi byc nachalny i juz.

Ja mam taki sam problem z moim facetem masz dwa rozwiazania ... 1. jesli jeszcze sie nie zakochałas to go zostaw.. 2. jesli juz sie zakochałas lub chcesz bedziesz muiała to znosic.. byc moze on chce sprawdzi czy nie bedziesz robic mu o to wyrzutów.. absolutnie nie rob z tym nic on sie ni eodzywa to dobrze niech sie nie odzywa \"mam od niego wolne\" - mysl w ten sposób...

Gość ehhhhh
a najgorzej jak taka rozmowa się jeszcze dodatkowo skończy jakoś dziwnie, bo coś poszło nie tak i w ogóle.... a potem znowu cisza i nie wiadomo czy z powodu tej koncowki czy poprostu cisza...