Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncncbncvbnbv

FACECI......./

Polecane posty

Gość ncncbncvbnbv

dlaczego tak bardzo lubią kontrolowac i mic wladze nad nami? a moze tylko ja tak mam ? tysiac razy mu powtarzam by tego nie robil a ten swoje.. JECHALAM DO BABCI NA ODwiedziny zostalam tam na noc to ten zaraz tysiac telefonow byle bym nie pogadala z moja kuzynka ... nie strzymam a w dodatku mama mnie dzisiaj wysmiala ze jak ja z nim tak wytrzymuje i ze mi bedzie ciezko z nim w zyciu bo bede wiezniem we wlasnym domu;/:( smutno mi cholernie a jednoczesnie jest wscikla na niego..

jak sie dajesz terroryzowac to co sie dziwisz? niektorych facetow trzeba ustawic bo weszliby na głowe, wiecej stanowczości a nie on Ci pisze z kim masz nie rozmawiac, nie daj sobie

Gość ncncbncvbnbv
ehh no moze ale to co ja mam w takim razie zrobic? sprzeciwic sie mu i ciagle przy tym klocic bo przeciez on mi powie ze znowu sie nie licze z jego zdaniem.. ehh co robic

a on sie z Twoim liczy? widze ze Cie ogranicza, musisz mu wyjasnic ze pewnych rzeczy nie powinien robic, niech on sie tez liczy z Toba, wedlug mnie to on sie zachowuje jak niedojrzaly facet ktory chce byc w centrum zainteresowania, Twoja mama ma racje, musisz byc bardziej stanowcza i wyznaczyc granice a nie pozwalać mu na wszystko, nie mozesz dla świętego spokoju dac sie terroryzowac

Gość ncncbncvbnbv
no tak tylko jak ja mu mam teraz powiedziec ze wk/88 mnie te jego zachowanie a najlepsze jest to ze on tego wogule nie kapuje

Gość ncncbncvbnbv
strzelam z dzyndzla niczym Winnetou :classic_cool:

badz stanowcza bo cos mi sie wydaje ze jestes dobrą ale zbyt uległą dziewczyna, nie obraź sie, jesli bedzie Ci znowu cos narzucal to mu powiedz ze nie, ze masz swoje zdanie ze powinien je uszanowac, jesli bedzie dzwonil jak glupi to odbierz i powiedz ze jestes zajeta, zeby sie uspokoil albo wylacz telefon, ja szczerze mowiac nie wytrzymalabym z takim czlowiekiem, jak wprowadzisz jasne zasady i nauczysz go tego to powinien z czasem zrozumiec, a tak szczerze jak sie pozwoli na takie cos to pozniej ciezko to zmienic, no ale to czy tak zrobisz jak napisalam zalezy od Ciebie, nie chce Ci zniszczyc zwiazku