Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurvaaaMać

DZIEWCZYNY TO PRAWDA żE CHUDNIECIE PIJąC DUZO WODY?

Polecane posty

Gość Kokito
Tak picie wody przyspiesza proces chudnięcia ponieważ pomaga ona w oczyszczeniu organizmu ze szkodliwych substancji co przyspiesza właśnie ten proces. Ale to tylko część procesu chudnięcia, dieta wzbogacona suplami np go-slim. Może się to wyda dziwne ale również ejdzenie gorzkiej czekolady, i ćwiczenia;d

Gość Pyka89
Oto dla czego pijąc wodę chudniemy ! Po pierwsze picie wody przyspiesza trawienie. Po drugie co jest najistotniejsze pijąc wodę nie wlewasz w siebie cukru który jest zawarty w sokach czy napojach co z kolei skutkuje tym że organizm musi czerpać energie z tłuszczu którego chcesz się pozbyć.

Samo picie wody nie wystarczy ale na pewno wspomoże odchudzanie.

Gość vcvc
Przypadkowo trafiłam na system antyoksydacyjny Avatari Aqua System i sprawdza się wyśmienicie. Woda smakuje inaczej, ale jest też o wiele zdrowsza, już po 1 dniu czuć różnicę. Poprawiło mi się trawienie, na więcej rzeczy mogę sobie pozwolić jeśli chodzi o jedzenie.

Gość ankaik
Dietetyczka mi poleciła Slim Herbal System po zakończonej diecie, żebym nie miał efektu jo-jo. Faktycznie się sprawdziło, bo bałem się powrotu głodu węglowodanów. Dzięki ziołom cukier w normie, nawet wyniki krwi się bardziej poprawiły od trzech miesięcy picia.

Gość gość
To nie prawda.woda jest zdrowa ale ja im więcej piję tym więcej mi się zbiera w organizmie

Gość gość
brak ci motywacji aby osiągnąć sylwetkę twoich marzeń? 1. zamów pakiet dzik lub pakiet dla kobiet na www.igortreneronline.pl 2. wyślij swoje zdjęcia „przed” i „po” przemianie. 3. weź udział w konkursie przemiana miesiąca na www.igortreneronline.pl 4. wygraj 10.000 zł !!!

Gość gość
Woda to nie wszystko, ale nawadnianie organizmu powinno być podstawą każdej diety. A żeby mieć jakieś bardziej spektakularne efekty i przede wszystkim trwałe, najlepiej skonsultować się z dietetykiem i trenerem. Tutaj może pomóc www.igortreneronline.pl :) Bez wychodzenia z domu ;)