Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_mam_zrobi_

Tabletki antykoncepcyjne a libido?

Polecane posty

Gość co_mam_zrobi_

Mam do WAS ogromna prosbe....otoz sypie mi sie zwiazek ze wzgledu na moj ograniczony pociag do sexu, przed braniem tabletek nie mialam specjalnie pociagu do sexu,byly okresy, ze moglby on dla mnie nie istniec ... zdecydowalam sie brac te tabletki nie ze wzgledu na srodek antykoncepcyjny a wlasnie by zwiekszyc swoje libido, moja ginekolog zaproponowala Harmonet ale stosuje je juz ok 2 tygodnie i jest gorzej niz bylo ... moze polecicie mi jakies sprawdzone tabletki? Abo w obole sprawdzone metody bo to katastrofa juz jest w moim zyciu sexualnym ...

Gość co_mam_zrobi_
Ja naprawde proszę Was o pomoc....

Gość N22
musisz chyba zmienić te tabletki. Ja biorę yasminelle i libido jest a ok a nawet lepiej, ale to wszystko zależy od organizmu, musisz z ginekologiem porozmawiać żeby coś doradził...

Gość a ja brałam Novynette
i odstawiłam je właśnei dlatego, że moje libido spadło całkowicie i zupełnie nie miałam ochoty na seks:O

Gość co_mam_zrobi_
Wiec moim jedynym sposobem jest testowanie kazdych tabletek.... tyle ze to potrwa troche czasu a cierpliwosci coraz mnie ....

Gość a ja tam
nie wiem, mi spadniecie libida polepszylo zwiazek, teraz moja polowica sie bardziej stara, zaczal nawet gotowac i prac :D zeby dostac czego chce

Gość co_mam_zrobi_
Po jakich tabletkach zauwazylyscie zwiekszone libido ?

Gość herraa
ja po żadnych nie mialam zwiększonego:( Zawsze było gorzej. Bralam 3 rodzaje. Teraz nie bioere od ponad 1 roku i dopiero czuje co to seks:)

Gość juz nigdy tabsów
3 rodzaje i z każdymi kolejnymi gorzej (cilest, cerazette, yasmin)dobrze że mam wyrozumiałego męża bo już dawno małżeństwo by się posypało, jak przestałam brać to stopniowo stopniowo się polepszało, ale jeszcze nie jest tak jak było zanim zaczęłam brać to świństwo

Gość mimira
a ja uzywam yasminelle i az mnie roznosi. libido +10000.

Gość ja też bardzo bardzo
długo dochodziłam do siebie po odstawieniu tego gówna:O nie wiem nawet czy teraz, po 4 latach od odstawienia moje libo wróciło do normy:O