Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziew_czyna Szamana

tak się zastanawiam

Polecane posty

Gość dziew_czyna Szamana

Od roku mieszkam ze swoim chlopakiem,a jestesmy ze sobą juz kilka lat,no i ostatnio wracam z pracy do domku,a on taki happy, i mowi,ze na obiad idziemy na miasto,ze mnie zaprasza do restauracji jakiej chce, poza tym wreczyl mi ogroooomny bukiet pięknych czerwonych roz, mysle sobie co za okazja no i okazalo sie,że wygral sporo kwotę w sts-ach,cos tam obsatwil. Super ucieszylam sie,ale dzis tak sobie mysle,ze tak naprawdę to on full kasy juz stracil na tym,wiec ta wygrana to mu chyba sie nawet nie zwrocilo to.On gra w to ciągle,od kiedy sie znamy wlasciwe,ale ja w to nie wnikam bo to jego kasa,więc cóż...poza tym gra jeszcze w totka też często. No i tak sie zastawiam czy od takiego czegoś można się uzaleznić? Może to glupie,ale teraz mieszkamy sobie razem,oboje pracujemy wiec nie ma problemow z kasą,ale kiedys pewnie bedziemy malżenstawem,dom dzieci a tu tyle kasy idzie z dymem...Czy wasi męzczyźni tez w to grają,no i czy jak juz pytalam można sie od tego uzależnic?

Gość miał miał
a co to te "sts-ach"???????

Gość dziew_czyna Szamana
Sts- Bukmacherskie zakłady sportowe...

Gość ellada45
mój maż notorycznie obstawia na zakładach,troche się na tym zna z racji tego że jest sportowcem.Dopóki wygrywa wieksze sumki nie przeszkadza mi to.Gorzej jak by wiecej byl stratny niz to wszystko warte.Ja sie już przyzwyczaiłam wkońcu to trwa już pare lat.Niby się mowi że z hazardem jeszcze nikt nie wygra bo od tego mozna sie naprawde uzaleznić

Gość typowy facet
Kazdy w to gra:) Roznice sa tylko w czestotliwosci i ilosci obstawianej kasy. Uzaleznic sie mozna- juz nie od dzis znane jest pojecie uzaleznienia od hazardu.

Gość dziew_czyna Szamana
No wlasnie o to chodzi,że on bardzo często w to gra,systematycznie. nie wnikam ile traci na to kasy,ale raczej nie mało...

Gość ellada45
kto raz zagra i zacznie go to wciagac to juz jeden krok od uzaleznienia.Najgorsze jest to że jak obstawisz i wygrasz to mozesz grac za coraz to większe pieniadze i ilosc wysylanych kuponow jednorazowo tez może się zwiększyc.To tak jak w kasynie apetyt rośnie w miare jedzenia

Gość dziew_czyna Szamana
no wlasnie,a teraz widzę,że po tej wygranej, to już w ogole jeszcze bardziej go to kręci.Chyba muszę z nim pogadac,ale jak zwykle powie,że robie problem z niczego...

Gość ellada45
do mojego nic nie docierało wiec dalam sobie spokój.Czasem gdy chce poprawić mi humor jak wpadnie mu jakaś wieksza kwota odpala mi na jakis ciuszek i wie ze napewno nie bede sie gniewać

Nie chcę Was martwić,ale uzależnienie od hazardu wymaga leczenia.Tak jak od alkoholu,internetu,zakupów,nie wspomnę o narkotykach. A ponoć hazard wciąga jak narkotyk.:( ♥♪♫

Gość ellada45
mi juz tak bardzo nie przeszkadza i nie dociekam ile tam wydaje na gre,ale najbardziej mnie denerwuje czas jaki poswieca na śledzenie tych wynikow.Najgorzej że one tez leca na żywo.przeciez mógłby ten czas poswiecić dla mnie i naszego dziecka