Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresssowana

sposoby na poradzenie sobe ze stresem

Polecane posty

Gość zestresssowana

przed pierwszym dniem w pracy. Bardzo, bardzo się stresuję, bo bardzo mi zależy, aby dobrze wypaść. Mam tam zastąpic koleżanke, która ( jak sama twierdziła) była tam lubiana. Ja tam nikogo nie znam, nie wiem czy mnie zaakceptują. Chciałabym dobrze wypaść, nie chcę się nikomu narzucać, a pewnie będę musiała pytać o mnóstwo spraw. Nie mam żadnego doświadczenia i wszystko to dla mnie pierwszyzna.. Jak przetrwać? Jak poradzić sobie ze stresem? Każda rada na wagę złota!

Gość zestresssowana
a jeden z najgorszych objawów tego stresu to wypieki okropne. Od razu widać, że się stresuję...

idz do psychologa pracy i stresu on Ci pomoze. A tak z rad doraznych- to napij sie melisy, oddychaj gleboko , zdystansuj sie do tego, napij sie wina, uprawiaj namietny sex...zobaczysz ze pomoze

Gość zestresssowana
:) hehe może rada i niezła, ale ja już chyba nie zdążę z tym psychologiem:) może mogłabym coś sobie "mówić" ? jak podnieść się na duchu?

Gość tradycyjnie
jak już tam będziesz wyobraź sobie wszystkich współpracowników w śmiesznej bieliźnie :)

Gość dziki Billl
Mów "poradzę sobie"

Gość zestresssowana
czy wielu z was pracuje w nieciekawej okolicy albo ma trudny dojazd do pracy? bo ta moja przyszla - niedoszła firma mieście się w miejscu, gdzie po zmroku to bardzo nieciekawie jest. Aby się do niej dostac, musze jechac na obrzeża miasta i iść przez tory kolejowe, dalej ulica bez schodników jakies 10 min z tirami itp :) matko, jak to pisze, to nie wierze..a stanowisko biurowe, tylko, że w firmie zajmującej się produkcją. W pobliżu jest złomowisko, więc żuliki się kręcą..