Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietasd

jakie mam wpisac wykształcenie

Polecane posty

Gość kobietasd

Jezeli skonczyłam studia, ale nie mam mgr, sa to studia jednolite magisterskie..a nie licencjackie.. wyższe niepełne czy średnie?

Nie istnieje już \"wyższe niepełne\". Było coś takiego za PRL. Jeśli to rubryki to zaznacz średnie. Jeśli piszesz CV to napisz: \"uzyskane absolutorium na kierunku : .... (jestem przed obroną pracy magisterskiej)\"

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
możesz napisać ze masz absolutorium na wydziale takim i takim

dalej istnieje wyzsze niepelne. wystarczy wejsc na jakis portal pracy i tam podajac swoje dane sa do wyboru rozne poziomy wyksztalcenia i tez mozna zaznaczyc \'wyzsze niepelne\'

nie ma pojęcia : wykształcenie wyższe niepełne. Jeśli nie masz dyplomu ukończenia studiów stwierdzającego wyższe wykształcenie - to powinnaś wpisać wykształcenie średnie

* wykształcenie podstawowe – posiadają osoby, które ukończyły szkołę podstawową lub podstawowe studium zawodowe, * wykształcenie gimnazjalne – posiadają osoby, które ukończyły gimnazjum, * wykształcenie zasadnicze – posiadają osoby, które ukończyły zasadniczą szkołę zawodową, szkołę zasadniczą lub inną szkołę równorzędną * wykształcenie średnie – posiadają osoby, które ukończyły szkołę ponadpodstawową (na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej) lub ukończyły szkołę ponadgimnazjalną z wyjątkiem zasadniczej szkoły zawodowej. * wykształcenie wyższe zawodowe - posiadają osoby, które uzyskały stopień licencjata. * wykształcenie wyższe – posiadają osoby, które ukończyły szkołę zwaną wyższą uczelnią i obroniły prace magisterską. i tylko tak.... proponuję zajrzeć do literatury

Każda szkoła kończy się świadectwem jej ukończenia lub dyplomem. Jeśli się takiego nie posiada to sprawa jest jasna.

Gość Kwaśniewski miał ten sam
problem

Gość rolade z owocami
mnie w Urzedzie pracy powiedzili ze nie ma wyksztalcenia wyzszego zawodowego!!! czyli tego slawetnego licencjatu

Gość kobietasd
czyli srednie?

Gość porki
wpisz średnie a gdzieś tam napisz ,ze jesteś w trakcie robienia studiów mgr

Gość porki
hehe nie przeczytałam zbyt uważnie wpisz że masz wyższe