Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolatka poznań

dziwne zachowanie mojego chłopca

Polecane posty

Gość małolatka poznań

miałam chłopaka miał na imię łukasz!! chodziałam z nim na spacer,basen,itd!! Pewnego dna zadzwonił telefon od łukasza abym przyszła do niego wieczorem zgodziałam się i miałam wielką ochotę na SeX ! więc ubrałam sobie króciótką mini i króciótką bluzeczkę!było upalnie! Gdy przyszłam do niego otworzył drzwi! i zaprosił mnie do pokoju gadaliśmy o sexie! wreszcie zadł zaskakujące pytanie pokasz mi swoją icpeczkę!! zawstydziłam się ale powedziałam żeby sam mi pokazał swojego ptaka! kazał mi stanąć ia on siedząć pociągną mnie za rekę i dał mnie na swoje kolana! czułam jak mu ptaszek rósł z podniecenia! gdy siedziałąm na nim włżył rękę pod spódniczkę i zaczą mnie masturbować ja ttym samym dotykałam przez materiał jego ptaszka!! bardzo nam się to spodobało!! łukasz położył mnie na łużku z zdał ze mnie ubranie zaczą całowac mioją cipkę puźniej piersi!! następnie uwolniłam jego penisa z ciasnego materiału wyskoczył jak z procy!! i wykonaliśmy pozycje 69!! było super!! później łukasz poprosił mnie żebym zrobiła mu loda odpowiedziałam - chętnie i tak też się stało później jego sperma wytrysła wprost na moje yusta!! było świetnie nigdy tego nie zapomne

Gość małolatka poznań
mam 57 lat i jestem nauczycielką :) moj chlopiec ma 69 i jest emerytowanym strażnikiem miejskim :)

Gość małolatka poznań
to podszyw...... a kysz spadaj leszczu

Gość małolatka poznań
Piszę z błędami bo cierpię na Alzchaimera

Gość taaaaka tam
błahahahha ahaha ahhahaha