Gość katariiis Napisano Październik 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katariiis Napisano Październik 25, 2007 ma byc ladny z klapka aparatem pozatym funkcjonalny nie drogi w miare nowoczesny polecajcie prosze bo sie nie znam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropeczkaaaa Napisano Październik 25, 2007 ja ma se w 300i z klapka ma fajne sluchaweczki dobrze sluchac muze w zestawie jest kara 256 i mozna spboe posluchac muzy dodatkowo ma radyjko ma troche dziwny kształt ale wygodnie wyciąga sie go z torebki bardzo polecam w zestawie jest dodatkowo kabelek tak ze mozna sobie sciagac muze gry motywy i inne za dorma z netu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-_MyshA_- 0 Napisano Październik 26, 2007 Ja bym poleciła kilka kobiecych: Nokia 7373 - mam obecnie, fajna, , wygodna, aparat 2.0 megapiksela, odwracana klapka Nokia 6111 - też tak jakby z klapką, tylko rozsuwaną Nokia E65 - też rozsuwana klapka Orientuję się tylko w nokiach, więc szczerze polecam Ci te modele :) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Płateczka Napisano Październik 26, 2007 ja tez przymierzam sie do kupna telefonu ale ja chce miec LG Prade. Moze tez by Ci sie spodobala. Naprawde ladny i kobiecy telefon no i do tego "Prada" :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donna leng 0 Napisano Październik 26, 2007 ja mam nokie 7373 i jest fajna teraz zamowilam jeszcze Nokie 6131 z tego co slyszlam to tez jest w miare. Polecam Nokie to bardzo dobra firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gypsyyy Napisano Październik 26, 2007 ja polecam motorolke K1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniusia00000 Napisano Październik 26, 2007 Ja polecam Motorole V6 Max obecnie ją mam i jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nokia 61 31 Napisano Październik 26, 2007 Mam i jestem z niej zadowolona :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taaa...kkk Napisano Październik 26, 2007 Nokia 6131 to dobry tel.ja mam srebrny w sródku biała klawiaturka jak dla kobiety to super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barkley 0 Napisano Październik 26, 2007 tak jak kropeczka polecam sony ericsson w300i mam własnie teraz taki bardzo sie lubimy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Płateczka Napisano Październik 26, 2007 Dlaczego nie LG? Czy ten kto nie poleca moze napisac cos wiecej a przede wszystkim podac jakies argumenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migaska Napisano Październik 26, 2007 a ja proponuje prade lepiej troszke kaski uzbierac a kupic cos poazdnego niz kiepski tel za marne grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fazolduś Napisano Październik 27, 2007 Mam takie pytanko co do sony ericssona w300i, zamowilam sobie ten telefon, teraz dopiero dowiedzialam sie ze ma tylko 0,3 mpx, powiedzcie mi jakie zdjecia robi! czy ładne?? jeśli ktos mógłby wysłać mi na meila jedno z nich byłabym bardzo wdzięczna :) HEL! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach