Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buka

antybiotyk w ciąży i strach

Polecane posty

Gość buka

Witam Was , mam pytanie, lekarz mi przepisał rovamycine jestem w 12 tygodniu ciąży i panicznie się boję :( Czy któraś z Was brała ten antybiotyk w ciąży?? czy wszystko po urodzeniu z dzieckiem w porządku?? Lekarz mi powiedział ,że możne ale i tak się denerwuję :(

Gość ja bralam antybiotyk
nie ten sam - ale jakis na penicylinie - bo lekarka zdecydowala, ze wiecej szkody moze narobic malenstwu moja infekcja niz antybiotyk. teraz jest cala masa antybiotykow, ktore nie szkodza plodowi, wiec jesli lekarz powiedzial, ze ok, to znaczy ze tak jest. do porodu jeszcze dwa miesiace, ale z tego co wiem, malenstwo ma sie dobrze :)

Gość Matko jedyna
Raczej nic Ci po nim nie bedzie,mozna go stosować w ciąży,nie wolno tylko przy karmieniu piersia.

Gość buka
Bo człowiek taki głupi, że się martwi .Lekarz mi powiedział, że można stosować, ale i tak strach zostaje.Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. A jeśli któraś z Was brała ten antybiotyk w ciąży, podzielcie się proszę informacjami.

Gość erniczek
tez ten antybiotyk mam brac.Wyszła niska awidnośc i lekarz boi sie aby pasozyt który rzekomo jest we mnie nie dostał sie do mózgu po 16 tc. Aktualnie wchodzę w 1 tc.