Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakajaty

studniówka

Polecane posty

Gość takajakajaty

hej dziewczyny! Za 3miesiące mam studniówkę i po prostu muszę schudnąć, nie ma mowy,że pojde taka gruba i obleśna. Waze 82kg przy 165cm wzrostu. Chciałabym schudnąć minimum 15kg, najlepiej 20kg, ale to pewnie marzenie...... Jaką dietę zastosować? mam na to tylko 99dni....

Gość i tak ci sie to nie uda

Gość takajakajaty
czemu ma sie nie udac ?

20 kg w 3 miesiące? jeśli Ci się uda to po studniówce wrócisz ekspresowo do swojej wagi a nawet większej..takie radykalne diety i szybkie zrzucanie wagi nigdy nie skutkuje.. trzeba było o tym myśleć rok temu..

Gość kup...
idz do lekarza nie Ci przypisze zelixe albo meridie i moze dasz rade...albo zycze duzo samozaparcia

meridle jest dobre..moja mama to bierze i naprawdę skutkuje..tylko trzeba pamiętać że przy tego typu tabletkach należy brac tabletki osłonowe na wątrobę (np ranigast)

Gość egzemplarz
studniowka to az takie wazne wydarzenie w zyciu by wymagało drakonskiej diety setek wyrzeczen i utrate zdrowia ? ( bo nie ukrywajmy ale jedynie chorzy ludzie traca 20 kg w ciagu 100 dni) Chcesz odchudzaj sie :) zacznij cwiczyc, wzmocnij ciało zadbaj o wlosy skore... ale nie przesadzaj i skup sie na maturze, bo to ona w odroznieniu od studniowki jest dla Ciebie oknem na swiat, jest jedyna przepustka na studia, wez sie do nauki :)