Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autobusowa niewiadoma

Czy jest tu ktos z wrocławia???-pomocy

Polecane posty

błagam kogos kto jest z wrocławia, albo chociąz zna się na tych wrocławskich rozkładach jazdy mpk :( ja tu chyba zaraz zeświruje, szukam połączen z pkp lub pks na ulice żelazną, moga być okolice tej ulicy, byle blisko, w kazdym razie nie moge sie połapac.....:( znalazłam juz 145 który niby ma mnie tem zawieżc, ale nie wiem teraz w którym miejscy jest dokładnie przystanek, żeby później wiedziec w którą stronę iśc.... o kurde nawet to co pisze to jakies masło maślane..............

w kazdym razie jezeli ktos ma chwilke na wytłumaczenie mi o co chodzi z tymi przystankami, słupkami i tymi głupimi tabelkami, to na prawde bedzie miał dobry uczynek na koncie:) RATUJCIE🌼

może być jakis przystanek kolo pks lub pkp gł

o co chodzi w ogóle z tymi słupkami???? słupek11513 słupek 21102???? to sa takie numery przystanków czy jak??? ja pierdziele, nie wiedziałam ze to takie zamotane..... masakra!!!!!!!!!!! jak Wy tam żyjecie?????? :) dzieki ze sie odezwałaś!!!!

Przyzwyczaisz sie,nie martw sie :)) Co prawda ja jeżdzę samochodem i tez tak srednio orientuję sie co gdzie jezdzi ,ale zaraz popatrze Wydaje mi sie ,że jak kompletnie nie znasz miasta ,to chyba lepiej wsiąść w tramwaj nr 5 pod Dworcem GL. , dojechac na ul.Grabiszynska ,wysiaść na wysokości ul.Pereca i podejsc kwaełek na pieszo ,bo z tego co widzę to chyba nic nie je żdzi bezposrednio na Zelazną

tak wiem ze tramwaje tam nie jezdza, ale jest jakis autobus 145 i znalazłam połączeni nim z dw. pks 21102 na grochową 11513 tylko nie wiem własnie o co z tymi numerkami chodzi.....

alle skoro to sa numery przystankow to pewnie bede gdzies napisane na tych tablicach....

a tak w ogole to ten link, ktory mi dałas, widziałam go juz wczesniej kiedy szukałam polaczen i no własnie zupełnie go nie rozumiem, niby to jest trasa autobusu 145 który teoretycznie ma mnie dowieżc do grochowej, a stąd juz rzut beretem za żelażną, ale tej grochowej nie ma na tym rozkładzie....

W tym linku ,który Ci podałam ,w tabelce po prawej stronie ,gdzie pisze ,,trasa\'\' to chodzi o to przez jaka ulicę e przejedza autobus ,a tam gdzie pisze ,,przystanek\'\' to jest to po prostu nazwa przystanku.

Już wiem,sorry ,że tak długo ale jestem z zupełnie innej częsci Wrocławia i słabo znam tamte okolice :)) Autobus 145 wogóle nie jedzie w stronę Żelaznej :(( ,nie dojedziesz nim niestety ,bo on jedzie w lewo a Ty musisz jechac na prawo od Dworca gŁ.Ja Ci radzę jechać 5 albo 4 spod Dworca , a potem wysiąść na 4 przystanku i podejśc na piechotę ,zawsze ktos Ci pomoże jak się zapytasz.

Gość ojojojojojo
Tramwajem jedz!!! 5 lub 11-wysiadziesz na Grabiszyńskiej obok koscioła św Elzbiety-jest tam tez szpitał-dolnosląskie centrum gruzlicy i chorób płuc-potem to juz koniec jezyka za przewodnika nie wsiadaj w żaden 145!!

czyli te przystanki oprócz swoich numerów maja takze jakies nazwy??

Gość ojojojojojo
Poznasz chyba Kościół-no nie?;)

o Boże, chyba jestem jakis debilem:( zwariuje z tymi rozkładami.... głowe bym dałam ze ten 145 jedzie na grochowa, zreszta tak wpisałam w jakiejs wyszukiwarce mpk... no nieważne, jeszcze tylko jedno mnie interesuje, jest jakas mapa tych przystanków, zeby wiedziec gdzie jaki jest???

jasne ze kościól poznam, tylko czasami nie wiem jak jest jakas przesiadka i na tych rozkładach pisza ze trzeba przejsc na taki i taki przystanek np 21102 to własnie nie wiem gdzie on moze być, chyba ze sa w zasięgu wzroku, od tego na którym wysiadałam.. ja pierdykam na prawde chyba oszaleje, sama siebie nie rozumiem..........

Gość ojojojojojo
daj juz spokoj z tym 145-nie utrudniaj sobie zycia. jestes na dworcu-wsiadasz w tramwaj, który jedzie w stronę oporowa lub cmentarza grabiszynskiego-tam bedzie na rozkladzie napisane-wysiadasz kolo koscioła/szpitala...przechodzisz na druga stronę ulicy-walisz prosto w pereca-spytasz kogos z pieskiem;) to ci powie gdzie zelazna bo to rzut beretem!!

Nie potrzebujesz mapy przystankow ,po prostu to bedzie chyba 4 przystanek od dworca,zobaczysz kościól po prawej stronie i juz .

spoko, dziękuje Wam bardzo, wrocław nadal mnie przeraża, ale przeciez nie ja pierwsza.... wsiąde w ten tramwaj i niech mnie niesie gdzie chce:) pozdrawiam

Nie martw sie,to tylko wygląda skomplikowanie .ale wcale tak nie jest.Przywykniesz szybko,,miłej podroży\'\' . :))

aha a ta 5 i 11 tez dojade z powrotem????? tzn. na pkp

ups... chyba nikogo tu juz nie ma... :(

Gość ojojojojojoo
tak, z druga manke jada tak samo;)

Gość a co to ma z kosmetyką
wspólnego??????????????????