Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona panna młoda

czerwone poliki

Polecane posty

Gość czerwona panna młoda

witam wszystkich...mam problem...moja cera jest dosc wrazliwa na wszelkie zmiany np.temperatura,sters...no wlasnie i...w przyszlym roku wychodze za mąż.raczej nie uzywam podkladow i pudrow...wiec sie nie znam ale jakby któras z was wiedziala i miala jakis sprawdzony kosmetyk zebym nie byla czerwona przed ołtarzem i do tego moja twarz nie wygladala jak maska to bylabym wdzieczna za porade...

Gość tez czerwone policzki
Tez sie ostatnio zastanawialam nad tym poniewaz ja tez sie czerwienie, a najbardziej nos :( I generalnie zastanawiam sie jak to zwalczyc, bo to bardzo uciazliwe najlepsze sa teksty - ale czerwona sie zrobilas, dlaczego?

Gość Erytrofobia
Możecie cierbieć na FB czyli częste czerwienienie się lub nawet na erytrofobię. Jest to choroba którą można a nawet powinno się leczyć.Poczytajcie sobie to: http://www.erytrofobia.republika.pl/

Gość tez czerwone policzki
Dzieki ostatnio wlasnie wpadlam na podobne informacje i nie sadzilam ze to juz choroba

Gość mikola
hej ja moze i czeerwienie sie tak czasto, ale jak juz takze nie lubie tego uczucia, no a slub wiadomo- ze stresujaca chwila wiec mozna sie zaczerwienic. :) ja polecam fluid Soraya Kryjący- ja uzywam odcien jasny bez, uwazam ze jest najnaturalniejszy- nie tworzy efektu maski, bardzo dobrze sie rozprowadza i naprawde uwazam go za godny polecenia - plusem jest tez niewygurowana cena ok. 12 zł, tylko radzilambym jednak jeszcze przypruszyc twarz po nalozeniu sypkim pudrem, zeby sie nie swiecila :) mysle ze troche pomoglam pa

Gość makijaż
radziłabym profesjonalny makijaż bo robiony jest(a przynajmniej powinien być) profesjonalnymi kosmetykami, ktore nie spłyną po dwoch godzinach,pod wpływem łez(wzruszenia i radości raczej) a nawet w trakcie zabawy weselnej.doskonale kryją a dobrane odpowiednio przez makijażystke zatuszują każde niedoskonałości.