Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedouczona 25

jak piescic mezczyzne

Polecane posty

Gość niedouczona 25

Jestem z facetem od 4 miesiecy. Zaczelismy juz ze soba wspolzyc. Wszystko wydaje sie byc takie jak powinno byc - on dochodzi, mowi ze jest mu dobrze ze mna... i co najwazniejsze: prawie codziennie chce naszego zblizenia. Jednak ja wiem ze nie daje mu z seksu takiej radosci jak on mnie. To on mnie piesci, caluje po piersiach, udach, plecach... wlasciwie wszedzie, a ja? ja mu sie po prostu oddaje. Jedynym przejawem mojej aktywnosci sa pocalunki w usta, szyi i penisie, ale to chyba nie o to chodzi, czyz nie? JAK PIESCIC MEZCZYZNE? Przeciez nie piesci sie faceta tak jak facet piesci kobiete - bo nie bede go calowac po jego mocno owlosionych nogach i posladkach... wiec jak? Prosze o powazna odpowiedz

Gość wiesz ja generalnie
jetsem w podobnj sytacji... i niem am takiej potrzeb zeby go niewiadomo jak dopieszczac

Gość niedouczona 25
tak myslalam ze dostane tego typu odpowiedz.. owszem - napisalam przeciez jakie partie jego ciala CALUJE, ale chyba sa jakies inne sposoby na zrobienie przyjemnosci facetom niz samo pieszczenie penisa.. ale jakie? jak to jest u was?

Gość up licencjonowany

Gość albo..
każdy facet ma swoje czułe miejsca, a naszm zadaniem jest poznac jego mape ciała metoda prob i bledow. lubia pocalunki za uszami, na karku, przedzial miedzy zebrami do pepka i nizej, albo po prostu najlepiej zapytaj co lubi i co mu sprawia przyjemnosc. powodzenia

Gość sobie ktoś
Dotyk kobiety jest czymś niezwykłym. 1. Spróbuj całować Twojego faceta po karku i plecach. 2. My też mamy sutki :) 3. Dobre okolice to szyja i płatki uszu. 4. Nie tylko językiem możesz pieścić, jeśli masz dłuższe włosy, wykorzystaj to. 5. Możesz będąc nad facetem (na leżąco) ocierać swoimi piersiami o jego. 6. Co do penisa, to chyba nie musze nic mówić :)

zdecydowanie polecam całowanie, gryzienie (delikatne oczywiście) szyi i karku, ssanie palcow u dloni, delikatne gryzienie wewnętrznej powierzchni dłoni, uda też bywają wrażliwe na dotyk, ale to zależy od faceta. poza tym plecy-można masować, lizać, całować.... to wszystko zależy od stref erogennych Twojego faceta. na poznanie ich potrzeba trochę czasu, ale trzeba próbować, po jego reakcji będziesz wiedziała, co sprawia mu największa przyjemność. przede mną pierwszy raz z moim nowym facetem, więc też czeka mnie przejście ścieżką poznania :)

Gość po prostu szokeeee
mój lubi jak pieszczę (dotykam) jego penisa moimi sutkami

Gość długo i namietnie.

Gość niedouczona 25
kiedyś byłam w bractwie rycerskim - w sekcji szkockiej i tam wielką karierę zrobiło powiedzonko "trzeba być twardym jak Szkot a nie miętkim jak Szwajcar" (mimo że w jęz. pol. jest "mięKKi" a nie "mięTki") Tak bardzo chciałam dziś coś naskrobać tutaj optymistycznego ale... nie umiem!

Gość długo i namietnie.

Gość zmien lekarza albo dealera
tylko go calujesz po penisie?? Loda mu zrob!!