suis32 0 Napisano Październik 25, 2007 Witam.Po raz pierwszy dostałam dziś pigułki antykoncepcyjne-Yasmine, jak się po nich czułyscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heerraa Napisano Październik 26, 2007 ja akurat fatalnie. Bralam 3 rodzaje tabletek, Yasmin były ostatnie i naprawde popsuly mi zdrowie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjgfgfhjkhdgfkh Napisano Październik 26, 2007 bolą nogi i nic się nie chce, nic, absolutnie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanqua 0 Napisano Październik 26, 2007 mi zyły na nogach sie uwidoczniły, bola mnie nogi, juz obawiam sie najgorszego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jeeedna Napisano Październik 26, 2007 bolą nogi!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atunia 0 Napisano Październik 26, 2007 heh dałas się namówić ginexowi na najnowszej (IV) generacji tabsy które są wycofywane w Europie Zach i USA poczytaj fora zanim ślepo zaufasz temu co powie \"dochtór\" mnie tez namawia (od 6 m-cy) na Evrę..bo ma z tego kasę!! i Twój też a ja mam Stediril (II generacja) za 2,40 zł ale zanim je wzięłam to interesowałam się jak to wpłynie na moje zdrowie wiem, że mogę palić i szlag mnie nie trafi, nogi nie bolą a libido...jeszcze większe :D no i biust urósł nie generalizuję, że te sa najlepsze, czasem trzeba sprawdzić na sobie, bo np. po co Ci tabsy po krórych - libido 0 (zero) - nogi bolą - boli głowa przemyśl sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jeeedna Napisano Październik 26, 2007 buAAAAaahaaaa za 2.40 tabsy! az nie wierze! przeciez to one własnie zostaly juz dawno uznane za szkodliwe, i nie poddawaj mojej opini negacjom bo moi rodzice sa lekarzami i wiem cos na ten temat! ale z drugiej strony, lepiej zeby to skrajnie biedne społeczenstwo brało tabsy za 2.40 jak żadne, przynjamniej mniej bedzie brudnych dzieci biegajacych po ulicach bez opieki :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atunia 0 Napisano Październik 26, 2007 mam w dupie to co piszesz bo to brednie, wozisz się na wiedzy swoich rodziców sama mając siano w łepetynie tępaku skończyłam smarku już 36 lat i zeżarłam tego gówna w swoim życiu więcej niż sobie wyobrażasz w tej pustej główce na temat lekarzy tez mam swoje zdanie :P lekarze są! przekupywani przez koncerny farmaceutyczne MUSZą wciskać to gówno bo tylko w RP ten chłam przejdzie CZYTAJ dziecino artykuły medyczne a dopiero potem sie wypowiadaj interesuj sie opiniami kobiet a nie farmazonami producentów zajrzyj do statystyk ehh perły przed wieprze ps. smarku..ani ja ani moje dzieci nie są z nizin społecznych a jeśli RP refunduje to po co mam przepłacać? nawet na ekonomii budżetu rodzinnego sie nie znasz...rodzice lekarze, a dziecko...głupie hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jeeedna Napisano Październik 26, 2007 oj ktos tu sie zdenerwował :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atunia 0 Napisano Październik 26, 2007 czyżby przez Stediril :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popopopopopop popop Napisano Październik 26, 2007 ja biore juz 5 opakowanie yasmin i czuje sie po nich dobrze. z poczatku przy 2 opakowaniu chyba mialam okropne bole glowy i zmienne nastroje ale teraz jest juz ok! biust sie powiekszyl, libido nie spadlo! :) a nogi bola, to fakt ale nie wiem czy to od tego, czy od stojacej pracy- w sumie to zawsze mnie nogi bolaly, nawet przed pigulkami , jakos nie zauwazylam zeby te bole nasilily sie w trakcie zazywania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnianka 0 Napisano Październik 26, 2007 atunia, gratuluję intelektu, jednocześnie współczuję Twoim dzieciom. Jeśli chodzi o Yasmin, to zażywam go od około pół roku, czuję się świetnie, nic mnie nie boli, libido bez zmian. Jednak nie mam zamiaru nikomu polecać, ponieważ każdej kobiecie pasują inne tabletki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atunia 0 Napisano Październik 26, 2007 heh moje dzieciaki mają się świetnie :D mój intelekt też nie ucierpiał po tabsach :D gratuluję :P czytania ze zrozumieniem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnianka 0 Napisano Październik 26, 2007 Zamiast tabletek antykoncepcyjnych powinnaś poprosić lekarza o przepisanie relanium... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hygtqwert Napisano Październik 27, 2007 ja wlasnie zamierzam wyrzucic te tabletki gdzie pieprz rosnie, bo przez 2 miesiace seksu zero, wielkie zero tak mnie odpycha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAsia_M Napisano Sierpień 5, 2009 ja sie czuje fatalnie. to sa moje pierwsze tabletki anty, jestem w trakcie 3 opakowania. moje samopoczucie i skutki tych tab. to: -mdłości, -wymioty, -bole glowy(jeszcze nigdy tak czesto nie bolala mnie glowa -bole piersi -urosly mi piersi -suchosc pochwy -libido spadlo totalnie -sennosc -czasem mam dni w ktorych nie chce mi sie ruszyc ani reka ani noga a nawet palcem -bole brzucha(czeste) A najgorsze jest to ze kupilam na pol roku z gory te tebsy i teraz do grudnia musze je brac bo jestem za granica. NIE POLECAM!!!!! WRECZ O D R A D Z A M!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Sierpień 5, 2009 myslę że Twoja wypowiedz po dwóch latach od wygasnięcia tematu wiele wniesie do dyskusji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach