Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mollol

paniczny strach przed w-f

Polecane posty

Gość mollol

strasznie boję się lekcji w-f. boje się, że czegoś nie będe umiała zrobić i nauczycielka będzie coś mówić i dziewczyny inne będą się śmiać. szczególnieboję się ze wysmieje mnie taka jedna panna. ogolnie raczej z w-f jestem beznadziejna i zawsze strasznie sie nimstresuje.

Gość a czym tu sie stresowac
wrzuc na luz, olej to.

ja caly wf tylko sciemnialam. do wf-u podchodzilam tak luznie. w dupie mialam moje osiagniecia, podchodzilam do tego tak zeby tylko zaliczyc. po co sie stresowac:) nie ma czym, pozdrawiam

Gość
ja nigdy nie potrafiłam wykonać skoku kucznego, panicznie bałam się skrzyni :)

Gość mollol
trudno jest olać, tak po prostu. jestem raczej mało wysportowana i naprawdę w niektórych rzeczach beznadziejna. a zwolnienia zalatwic nie ma rady rodzice mi nie pozwolą. myślę, że potrzebny jest mi jakis punkt zaczepienia, żeby przestać się tym przejmować i zacząć olewać.

chyba masz niskie poczucie wartosci. mozna sie przejmowac matematyka ale wf-em uwierz nie warto bo nie ma czym. to tylko cwiczenia, gry, itp

Gość mollol
ja akurat ze skokami sobie radzę z bieganiem też. ale na przyklad koszykówka np. dwutakt czy siatkówka, przewrót w tył to jest totalna masakra.

Gość mollol
no ja zawsze strasznie się boję tego, że nie wykażę się nawet podstawową sprawnąścią i śmiechu ze mnie. zwłaszcza, że w mojej klasie jest dziewczyna , ktora uwaza mnie za totalnego lewusa , a ona jest akurat super z wf :(

podejdz do tego troche smielej. koszykowka to tylko gra, zabawa :)

przestan zwracac uwage na ta dziewczyne. nie kazdy jest super hiper sportsmenką ;)

Gość gosia_17
ja też mam problem z niektórymi rzeczami na wfie np. nie umiem zrobić kruka ani pompki... ale na szczęscie wszystkie dziewczyny podchodza do tego na luzie i zawsze razem sie ztego smiejemy :)

Gość ojej a czemu tak sie przejmuje
tą laską?? kim ona jest że tak zalezy ci na jej opinii?? a tak na marginesie, cvo to jest ten "kruk" ??

Gość Lewa z wf
Mam identycznie, zawsze tak było. Zdaję na same 2 i 3, a przed Wfem bardzo się przejmuje. Dodatkowo chłopaki się śmieją ze mnie i wgl...

Gość a jak się robi kruka
:) nie wyśmiewam się, tylko naprawdę nie wiem.