Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikoorka

TYLKO Do nastoletnich mam

Polecane posty

Gość Sikoorka

Mam do was mamusie pytanko jeśli podczas pierwszego semesrtu w szkole zaszłyście w ciażeto powiedzcie mi jak było z drugim semesrtem?? Czy chodziłyście czy szkoła poszła na jakieś nie wiem ustepstwa i nie chodziłyście?? Prosze odpiszcie

Gość bereniczka
chodziłyśmy. nie rozumiem, czemu przy braku przeciwwskazań w drugim semestrze miałabym nie chodzić? ty tak planujesz? czemu?

Gość bereniczka
przecież ciąża to nie choroba i jeśli nie bedziesz miała powiklań to nie będziesz zwolniona z obowiązku uczęszczania do szkoły. ja tego dnia w którym rodziłam jeszcze byłam w szkole.

Gość szkoła to nie praca gdzie
mozesz wziąźć L4 ;)

Gość bereniczka
dokładnie. jedyna ulga na ktorą można liczyć, to patrzenie z "przymróżeniem oka" na nieobecności, choć to też zależne jest od nauczyciela, bo ludzie są różni i różnie do tego podchodzą.

Gość Pytam bo kumpela
z mojej szkoły w drugim semestrze na poczatku chodziła a pozniej juz nie bo termin miała w kwietniu

Gość bereniczka
może miała tak zalecone,bo i ja i inne nastoletnie mamy jakie znam chodziłyśmy do końca. a potem zaraz po porodzie z powrotem do szkoły.

Gość qwqsasae
Miałam termin w połowie listopada, więc do połowy października chodziłam do szkoły. Zaliczałam semestr właściwe w miesiąc, musiałam pisać klasówki z tematów których nie było, nauki miałam naprawdę dużo, do tej pory pamiętam jak wszystkie weekendy spędzałam przy książkach i usypiałam, ale opłacało się ;) Później przychodziłam jeszcze na pojedyncze klasówki i pisałam w domu jakieś referaty, które podawałam przez koleżanki albo wysyłałam mailem do nauczycieli. Zaraz po feriach wróciłam do szkoły, jakoś na początku lutego, więc wolnego miałam sporo. A jeśli chodzi o nieobecności, to raczej nikt nie patrzył na nie przychylnym okiem, powiedziałabym nawet , że na odwrót.

Gość gość
MOZE ODNOWIMY TEMAT

Gość gość
moj gimnazialista nie bardzo chce sie uczyc , zachwile egzaminy czytałam o eyeQ . mysle aby mu to podawac ...czytałam o tym ze tam sa te kwasy omega 3 i 6 dobre na koncetracje i poprawe w nauce ....słyszałam tez o neotropin .Czytałam o tym dobre i złe informacje ...ale szukam sposobu . chodzi tez o cene eye Q ma zastepstwo w galomega formuła Q i jest tansze ...ktora z was ppodaje swoim dziecia..Ja o tym dowiedziałam sie od neurologa

Gość gość
zaszłam w ciąże w wakacje (o Matko to już 8 lat temu! ). Rodziłam w kwietniu w 2giej klasie liceum. Do szkoły chodziłam do 8 m-ca. Potem poszłam na zwolnienie. Nauczyciele poszli mi na ręke bez problemu. Do szkoły wróciłam w maju po 3 tygodniach od porodu. Wszystko pozaliczałam i zdałam najnormalniej w świecie

Gość gość
ja rodzilam pod koniec 4 klasy wiec mialam wakacje wolne;)pozniej musialam zaliczyc jeszcze 5 klase.