Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary Mary 1111

macie jakiś sekret i odwagę by tu się przyznać?

Polecane posty

Gość MarJolka
kiedyś podszyłam się pod obcą kobietę i pisałam na gg z moim facetem, żeby go sprawdzić... Założylam sobie nawet powerGG żeby móc jednoczesnie pisać z mojego numeru i z tego drugiego, żeby nie podejrzewał. Jako druga kobieta wysyłałam zdjęcia, byłam słodka, romantyczna ale także wspominałam o seksie. Zaproponowałam mu spotkanie... i jego szczęście że odmówił. Opowiadał "jej" o mnie - że ma dziewczynę którą kocha, że jest piekna. Pamiętam jedną rozmowę.... napisał "jej" że DZIŚ chyba mi po raz pierwszy powie że mnie kocha... i wieczorem powiedział :) Do teraz nie wie że to ja bylam JULIĄ.

kiedy się poczyta te wpisy tutaj, to wychodzi na to, że lepiej chyba byloby urodzic sie gejem :P

Gość Taka sobie jedna ona
Poznalam mojego obecnego chlopaka w zeszlym roku, w tym samym czasie probowalam uratowac moj zwiazek z ex, spotykalam sie z nim po kryjomu, potem juz nie po to zeby z nim byc tylko tak po prostu. W wakacje tego roku sie wszystko wydalo (co najlepsze sama sie wygadalam bo mnie chlopak podpuscil) a ja powiedzialam ze to trwalo tylko 3 miesiace w czasie ktorych bylo tylko kilka spotkan z nim a tak naprawde to trwalo caly czas i nie bylismy swieci.. Ale moj obecny wybaczyl mi i dalej jestesmy razem i bardzo go kocham a z bylym nie mam juz nic wspolnego.

Gość moj facet
piszcie,ale sie usmialam:)

Gość jestem transwestytą
i wychodzę czasami wieczorami jako Kinga na miasto... wielu facetów mnie podrywało

Gość truteńńńka
zdradziłam męża z kobietą, nie powiem mu bo on uwaza że to taka zdrada jak z facetem

Gość a ja mialemmm
już 10 dziewczyn a moja obecna dziewczyna mysli ze jest 1 hihih

Gość ogri com
Wyglądam jak kobieta, ale jestem mężczyzną............. wciąż zbieram na operację zmiany płci............ na kafeterii jestem pod czarnym nickiem który wszyscy dobrze znają, wypowiadam się jako facet i nikt nie domysla się że fizycznie i społecznie niestety jestem kobietą.

Gość mloda piekna bezstresowa...
jestem lesbijka i nikt o tym nie wie:)

Gość ogri com
nie, nie jestem komiczne

Gość dziwkaaaaaaaa
wpakowalam faceta w ojcostwo,on do dzis nie wie ze to nie jego dziecko.... :)

Gość Smutnaaa Pusiaaa
ludzie myślą że jestem lekko puszysta bo leniwa, a ja jestem chora - a przecież nie powiem im tego krzycząc to na ulicy :(

Gość Atena 03
Mam meza i uganiam sie za innymi facetami...ale tylko podrywam On o tym nie wie...

Gość anula23456
ja bylam kiedys prostytutka i moj maz o tym nie wie!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
przespalam sie ze swoim szwagrem

Gość a co mi tam ...powiem
po wiecznym wciskaniu mi przez męża ze go zdradzam co oczywiście było wielka bzdurą,nie mialam zamiaru tego robic, ale przez tyle lat wieczne podejrzenia i pretensje,w końcu myśle sobie...niech przynajmniej słusznie podejrzewa.. zdradziłam i zdradzam:D i wiecie...nie mam wyrzutów:P aaaaaa z dużo młodszym:D

Gość 777777777
zdradzilam go z jego kumplem

Gość to moja kolej teraz
czesto podbieralam kase mamie z torebki czesto takze podbieralam fajki osobom w moim miejcu pracy gdy mi sie skonczyly , cukier i herbate czy mam zadatki na zlodziejke? jem kozy z nosy gdy nikt nie widzi

Gość adam2727
Moja obecna kobieta mysli ze mialem tylko 4 kobiety przed nia a bylo ich okolo 25. Kocham ja i chce sie z nia ozenic, to ta wlasciwa ale nie moze znac prawdy bo ucieknie ode mnie.Nie jestem lovelasem tylko nie moglem trafic na wybrana i tyle.

Gość ja miałam 11
facetow-moj mąz mysli,ze jest ...3.gdyby znal prawde...nie bylby ze mną:-O

Gość BylyZly
Przespalem sie z Tancerka od "Basement Jaxx" jak byly w Londynie. Tylko moj kolega wie o tym. Wie bo bylismy 4 w lozku z nastepna Tancerka z zespolu :)

Gość PrzerazonyFalszem
Wiem ze to jest wasz sekret ile mieliscie partnerow, ale widac ze jak to was tak bawi to jestescie nic wiecej niz zwykle szmaty. Zyc w klamstwie, mam nadzieje ze wasz partner tez oklamuje was i wtedy wy macie to na co zasluzyliscie.

Gość tttttttttttttttttttttttttttttt
przerazony...przecież to bzdury , czym sie tak denerwujesz?

Gość ja miałam 11
ja wiem o poprzednich kobietach mojego m.-wcale nie malo ich bylo-i co z tego?teraz jest ze mna i to się liczy.był mlody mógl sie przynajmniej wyszalec:))ja tez:))teraz nie mysle o nikim tylkoonim,z nim jestem i będę!!!ale mezczyzni mają inne podejscie do tych spraw.niestety-nie rozumiecie...i pewnie po tym kazdy kto to czyta mysli:ilu miala moja kobieta????;-))nie dociekac-najlepsze wyjscie:))nie wszystkie są swięte,ale i nie wszystkie nie są.

Gość tez sie przyznam
moj pierwszy raz byl z 50-paro letnim, grubym facetem uprawialam sex za pieniadze moj facet mysli ze to on pozbawil mnie dziewcitwa mam za soba probe samobojcza i moj chlopak o niczym nie wie jestem z facetem16 miesiecy i juz pare razy mialam sie spakowac i na drugi dzien wyjechac i nic nie mowc, on mysli ze wszystko jest ok aha i kiedys sie zbudzilam w nocy jak mi pies lizal cip..ke i go odepchnelam

Gość lola00001
lubię piss :)