Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama misi.....

Doświadczone mamy- allegro , proszę o pomoc

Polecane posty

Gość mama misi.....

Chciałabym sprzedac kilka rzeczy po mojej córci na allegro i mam w związku z tym pytanie. Zależy mi żeby te aukcje wyglądały profesjonalnie i chciałabym wyciąć te ubranka i umieścić na innym tle. Proszę o podpowiedz jakim programem mogę to szybko i prosto zrobić. W domu używam corela do obróbki zdjęć ale tam wycinanie jest strasznie czsochłonne i skomplikowane.

Co do progaramów, to nie pomogę. Ale mogę za to podpowiedzieć, żebyć puszczała aukcje od 1 zł. Takie cieszą sie największym powodzeniem:)

Gość mama misi.....
Dzięki za podpowiedz, ale zależy mi też zeby cena była rozsądna, bo przygotowałam rzeczy markowe w idealnym stanie, takie jakie sama bym chciała kupic. Bede musiałą chyba poesperymentować z cenami.

Gość mama misi.....
poeksperymentować, sorki z literówki ale piszę z córcią na kolanach

Gość mama misi.....
upppp

jest taki program GIMP-darmowy, za jego pomocą da się to zrobić dość szybko, ale nie mam teraz zbytnio czasu, żeby Ci wytłumaczyć jak. Ale możesz spróbować sama:)

Gość rebusik
Ja ściagnełam ale za diabły niewiem jak zmienic np zdjęcie?Niema tam tabel;ki żeby np skopiowac adres zdjęcia itp...co robić?

nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi:) jaki adres zdjęcia? ja nie jestem jakoś barzdo obeznana w tych sprawach ale w tym programie pracujemy na zajęciach na uczelni i wiem, że takie rzeczy się tam robi. Tyle, że program jest dostosowany raczej do Linuxa, dlatego tak dziwnie wygląda, ale z Windowsem też normalnie działa

Gość rebusik
Ja rozumiem,ale jak mam z niego skorzystać.Otwieraja mi sie dwa okienka i jest tam mnóstwo funkcji...tylko gdzie miejsce na zdjęcie?Mam wejśc w zdjęcie a potem w ten program.Widzisz ,chodzi mo o to że jak np korzystam z picassy to momentalnie wskakuja mi zdjecia i przy nich funkcje do obróbki a tutaj tego niema.

Gość mama misi....
a czy ten program ma menu polskie?

Gość mama misi....
a czy ten program ma polskie menu?

Gość upupupup
aukcje od zlotowki z okresleniem ceny minimalnej?