Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobie pytanie

takie sobie pytanie

Polecane posty

Gość takie sobie pytanie

kiedy ciąza znaczy jajeczko sie zagnieżdza po jakim czasie , czy sa tego jakies objawy i czy test hcg wykrywa kazda ciaze czy tylko juz po zagnieżdzeniu jajeczka >

objawem zagnieżdzenia może być (ale nie musi) niewielkie plamienie A co do testu to wykrywa on każdą ciąże. Jednak jak wiadomo im ciąża starsza tym poziom hormonu jest wyższy i tym pewniejszy jest wynik.

Gość takie sobie pytanie
no wlasnie mialam plamienie, okresu nie mam od ponad poltora meisiaca ale test hcg wykazal tylko ponad 1 .. a ciaza jest od 5 .. :O

wiesz nie zawsze powodem braku okresu jest ciąża. Skoro test nic nie wykazał to uważam że powinnaś pójść do lekarza żeby sprawdził co jest powodem tego opóźnienia.

Gość takie sobie pytanie
ide w poniedzilek dopieor ale juz sama nie wiem co mam myslec :O

Gość takie sobie pytanie
test hcg robilam w zeszlym tygodniu ... ale czekalam nie dwa a trzy dni bo cos tam podobno mieli problemy w laboratorium..

to zrob jeszcze jeden test hcg, bo ciaze potwierdzaja wyniki 2 badan, z ktorych 2 wykonany po 2-3 dniach od pierwszego ma wartos 2x wieksza niz pierszy. radze tez sie zapisac do geinekologa. czy jestes w ciazy czy nie napewno Ci sie przyda