Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listek na wodzie

prawda czy zbywanie

Polecane posty

Gość listek na wodzie

czy jeśli mężczyzna po stosunku mówi, że jestem nieziemską kochanką powinnam mu wierzyć - trochę mnie to zdziwiło, bo nie mam doświadczenia niemal zupełnie, On natomiast miał przede mną już 2 partnerki?

Gość listek na wodzie
??

Gość 23 lata - 3 lata frustracji
a co za roznica?

Chyba nikt tu nie przewidzi. Na dwoje babka wróżyła. Z jednej strony nie musisz mieć mega doświadczenia, żeby facet dobrze czuł się z Tobą w łóżku. Z drugiej - gdyby nie było super to co by Ci powiedział? Nie sądzę żeby wtedy powiedział szczerze np. \"wiesz, było średnio\".

hehe ciekawe co Ty mu powiedziałaś? :P \"Miło to słyszeć ale ja nie mialam orgazmu\" :P Tak na poważnie ;-) chyba nie skończy się to tylko na tym jednym \"zbliżeniu\" Wiadomo raz jest gorzej, raz jest lepiej. I dopiero wtedy poznasz prawdę. :P

Gość listek na wodzie
Michaił ale ja miałam orgazm - może to dziwne (po tym co czytam na kafe) ale mam takowy zawsze, więc nie muszę udawać ani kłamać. To dosyć poważny związek więc rzeczywiście myślę, że na jednym zbliżeniu się nie skończy. A swoją drogą chyba zbyt wiele na ten temat się naczytałam - niby trzeba się "dotrzeć" wzajemnie itp. A mnie jest cudownie od pierwszego razu i jeśli wierzyć w to co mówi On - Jemu także.

listek na wodzie--> żyć nie umierać :D W takim razie pozostaje mi jedynie życzyć Tobie mega uniesień ;-) a po wszystkim szept do uszka od Twojego chłopaka że jesteś wyjątkowa. :D🖐️ Jak jest bystry ;-) to nigdy nie powinno Ci się zdarzyć usłyszeć tego samego zdania. :P

Gość listek na wodzie
Michaił dziękuję :)