Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sirujka

Prostownica--- mowimy STOP!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sirujka

Przez ok 4 miesiace czesto porostowalam wlosy...mozna powiedziec ze sie uzaleznilam..kazdy mowil nie prostoj..zepsujesz sobie wlosy..ale ja oczywiscie nie sluchalam ...EFEKT?? cienke zniszczone wypadajace wlosy...powiedzialam stop..i nie prostuje...stosuje odzywki i probuje sie cieszyc ze swoich loczkow..naprade dziewczyny...raz na jakis czas ale nie prawie codziennie...co Wy o tym myslicie??? pozdrawiam Was kochane forumowiczki:*

hmmm nie wiem moze to zalezy od wytrzymalosci wlosow. Znam taka jedna, ktora ma naturalnie piekne, krecone wlosy, a nie wyjdzie z domu, jesli nie uzyje prostownicy. I tak od 3 lat :P

zgadzam sie... sama prostowalam wlosy przez 3 lata!!!! teraz jak sobie pomysle jak cierpia wlosy to az mnie skreca... Uzywam odzywek, jedwabiu i to na prawde pomaga, moze nie od razu ale po 2 miesiacach juz widac wyrazna poprawe...

Gość ja sobie zniszczyłam włosy
farbując przez 10 lat na blond.... jestem uzależniona od tego koloru...teraz pozostają mi odżywki i szampony do wypadających cieńkich włosów :-(

Gość sirujka
Ja teraz uzywam WAXu..zobaczymy jakie beda efekty...to tak jakbysmy wlosy zylazkiem traktowaly..:/..jednym slowem sie pala..wiec ile moga wytrzymac?? moje wytrzymyaly krotko..

solarium tipsy farbowanie włosów prostopwanie włosów katowanie sie dietami powiekszanie biustu itp. itd nastała moda na niszczenie swojego ciała:o

Gość sirujka
oj masz racje....cos tu jest nie tak :/:/...jestem zla na siebie..bo sama sie daje w to wciagac...ale chyba czas powiedziec dosc!!.. nie chce za 15 lat byc bez wlosow i z pomarszczona skora..;/ teraz moze i to ladnie wyglada...ale co bedzie potem?? czasami ta "moda" jest przerazajaca...

Czesc dziewczyny.Ja prostuje wlosy od 2 lat,na poczatku codziennie,pozniej coraz rzadziej i teraz tylko\"przejade\" grzywke i tyle-bo fryzjer mi ją spier**niczył.Tez jestem za skoczeniem z niszczeniem swojego ciala i naturalnego piekna :( Oczywiscie-wszystko jest dla ludzi,ale Z UMIAREM!! Moje wlosy i tak sa zmeczone samym codziennym suszeniem suszarką,wiec te prostownice im odpuszcze...Martwie sie,bo mi wypadają garściami.:( Powiedzcie dziewczyny,jakie odzywki sa dobre?Zarowno te odzywcze i te prostujące????

nastka na wypadanie włosów wyłącznie seboradin! nie używaj żadnych odżywek bo one tylko obciazają cebulki... jak poradzisz sobie z wypadaniem dopiero potem myśl o odnowie;)

a jesli chodzi o odżywke to polecem taką: gotujesz ocet zmieszany z woda. Jak roztwór zaczyna wrzec dorzucasz suszone pokrzywy i czekasz aż to wszystko ostygnie, potem polewasz tym włosy;)

no i tyle;) robisz dokladnie to samo co z lotionem... mi to bardzo pomogło... strasznie wypadały mi włosy, miałam je zniszczone i matowe, a teraz mam ślicznie błyszczace:D