Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zalamalem sie

Polecane posty

ja normalnie nie mam zycia kumpel dzisiaj przyszedl do mnie poszlismy na miasto troche sie przesc i pogadac p tem wpadlem do nie go do domu ale prosze bez zadnych skojaen pokazal mi ile ma znajomych na gg to sie zalamalem :( codziennie chodz na imprezy poznaje dziewczyny a ja jak zwykle siedze przed kompem normalnie zalama sie mozna ale nic dziwnego on o jakos wyglada a ja mam ryja jak jakas a szkoda gadac ktos z was ma tak czy tylko ja

czym Ty sie dolujesz, ja tez nie mam lekko a jakos zyje, 24 na dobe w domu tez siedze:) a na gg mam okolo 20 osob:)

ariane--> ja po prostu jestem zaskoczony tym jak inni maja i no i troche tym zfrustrowany ze chodziaz polowy tak nie mam jak inni i tyle jak ty to robisz ze masz tylu znajomych?

Chcesz mój numer gg?bedziesz miał więcej:)Czym Ty się człowieku przejmujesz?Głowa do góry:)zaraz może coś bardziej optymistycznego do głowy mi przyjedzie to napiszę:)

Ble Ble jak ja to robie?to głownie rodzina mojego chłopaka i kolezanki ze szkół :) i kilka osob z kafe:) ale gadam tylko z niektórymi,a znajomych mam mało, jedna przyjaciolke tylko ale za to prawdziwa,:) wole taka niz kupe fałszywych

to nie jest prowokacja mam dwoch kumpli jeden z nich jest w takiej samej sytuacji jak ja a ten drugi odzywa sie kiedy tylko mu sie zechce :(

No nie no!Ty chyba przez to tak masz że marudzisz!Przestań narzekać bo tego ścierpieć nie można.Tetrycy narzekają wszystkim naokoło że są samotni i nieszczęśliwi i ludzie zaczynają od nich uciekać.A masz numer do tego który ma te miliony kontaktów?To pisz do niego:) Lepszy jeden porządny kumpel niż dwudziestu idiotów:)

a z tym kumplem ktory jest w takiej sytuacji jak Ty moze zorganizuj jakas imprezke? mozesz tez odnowic kontakty z liceum, podstawowki, nie wiem w jakim jestes wieku;)

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
a ja mam na gg 11 osób...w tym 3 to koledzy z pracy..i co? i jestem z tym szczęśliwa bo to osoby które naprawdę lubię i wiem ze one tez mnie lubią...i to jest ważne...zresztą nie mierzy się wartości/atrakcyjności człowieka liczba kontaktów w gg...lepsze tych moich kilka wpisów niż 100 które ma moja siostra, a wszystkie te znajomości są powierzchowne.

ariane--> ten moj kumpel to juz wegule nigdzie nie wychodzi wszystkie propozycje wyjscia gdzis na miasto czy gdzies to olewa albo ma jakas fobie czy co

kiedys myslalem ze jest moim przyjacielem lazilismy zawsze razem tylko we dwoje bo innych kumpli nie bylo potem se znalazl nowych i olal mnie po prostu :(

Gość pseurodnimdlasiebie
Ble-Ble a gdzie mieszkasz, może tam gdzie my :P I nas dopiszesz do swojej listy GG

ja duzo nie chce jedna jakas fajna ,sympatycna dziewczyne z ktora bym mogl kiedys zalozyc rodzine i jednego wiernego kumpla z kturym bym mogl w kazdej chwili pogadac to wszystko

Gość smiley masz konto na
fotka.pl??????

Gość eee tamm
life is brutal :D

Gość gadzik
ble ble nie przejmuj sie... kazdy ma chwile zalamania .. nie mozesz myslec ze masz zj***y ryj itd!!!! nie zauwazyles ze duzo nie zbyt pieknych chlopakow ma fajne laski??? bo ja juz dawno... co mnie dziwi... NAJWAZNIEJSZA JEST PEWNOSC SIEBIE!!wtedy zyskasz wielu przyjaciol i adoratorek.posluchaj a bedziesz mi dziekowal;) napewno jestes fajny chlopak:)nie marnuj sie chlopie:D