Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka85

uplawy

Polecane posty

Gość kajka85

hej mam pytanie macie jakis lek na uplawy nie sa one duze ale o dziwnym zapachu ktory mnie denerwuje ....szczegolnie pojawia sie on w czasie stosunku z moim chlopakiem....mozecie cos doradzic??? wiem ze powinnam isc do ginekologa ale narazie go nie ma bo wyjechal teraz na miesiac a zalezy mi na tym aby jakos temu zaradzic...pomozcie!!!!

Gość qwertyu
to idź do innego lekarza. Nie ma uniwersalnego leku na upławy. Upławy mogą być z róznych powodów -choroba weneryczna najczęściej. A no i nie uprawiajcie seksu do czasu wyleczenia bo najpewniej oboje jesteście chorzy.

Gość mzbpb
uplawy sa przerozne jezeli cie swedzi przy dotyku boli a uplawy sa jak zsiadle mleko to moze byc grzybiczne zapalenie i chlopak tez powinien skonsultowac sie z lekarzem na takie zapalenie dobra jest masc clotrimazolum tania i bez recepty ale jesli to grzybiczne zapalenie ( czesto jak bierze sie antybiotyk mozna sie tego syfu nabawic). moze masz zly plyn do higieny intymnej najlepsze sa bez zapachowe dobre sa AA...

Gość mzbpb
aha i nie czekaj na swojego lekarza tylko najlepiej idz bo jesli to jakies zapalenie im szybciej tym lepiej