Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam................

Seks bez całowania ust? O co tu chodzi?

Polecane posty

No więc odbywałem stosunek z koleżanką (nie był planowany, tak jakoś nagle wyszło) i w pewnym momencie (w czasie seksu) chciałem ją pocałować w usta...ale ona odwróciła głowę i powiedziała "bez przesady". Co to do cholery znaczy? nie wracałem już z nią do tego. Seks był ok, skończyliśmy normalnie...ale bez calowania w usta. Co to znaczy to "bez przesady"? Że niby całowanie ust to jest coś więcej niż seks? Zawsze mi się wydawało, ze jest masa kobiet ktore się całują z facetami, ale malo ich idzie z nimi zaraz do łożka...a ten mój przypadek wygląda na odwrotną sprawę... Co to znaczy to "bez przesady"...

Gargamel, a często Ci się zdarza uprawiać seks bez choćby zetknięcia ust? Pytam serio. Mnie się to zdarzylo po raz pierwszy, a nie byla to moja pierwsza, druga czy trzecia partnerka seksualna.

Michaił, wiedziałem że taka odpowiedź się pojawi, ale nie - nie miałem. Tego jestem pewien na 100% ze to nie jest przyczyna :)

Gość rylko one
prostytutki się nie całują, naprawde!

moze traktowala to mechanicznie. ze wiesz , dziwki tez sie nie caluja... wykonuja swoja preace..

adam................ : to pierwsza myśl jaka mi się nasunęła, wybacz. Cholera wie? Nie miałem takiego przypadku. :O Tak prawdę mówiąc więcej się lizałem ;-) niż posuwałem. :P

Gość taka jedna Myszka
ja myślę, że dla niej całowanie w usta jest czymś zarezerwowanym wyłącznie dla osoby, którą kocha...albo którą jest zauroczona- bynajmniej czymś bardziej osobistym niż seks- w tym przypadku chodziło jej o "zwykły seks", zaspokojenie potrzeb itp.To brzmi dziwnie ale znam takie osoby

Hmm, no tak, może to tylko zaspokojanie chwilowych potrzeb...i nie miała ochoty na jakieś czułości. W każdym razie w tym konkretnym momencie w którym powiedziała "bez przesady" poczułem się dosyć dziwnie...jakbym byl z gorszej gliny ulepiony. Słusznie czy nie? Gdyby ktoś z was miał podobną sytuację, to też by to tak odebrał?

Gość nigdy tak nie było
a więc spotkałeś dziewczynę, ktora uwielbia te numerki, lubi zaliczać facetów. Jest pewnie na etapie poszukiwania róznych sposobów na orgazm. Taka cichodajka. Gdybym taka spotkał - z taką odzywką - to bym natychmiast wyjął i kazał się ubrac i odejśc. Upokorzyłbym ja.

Zaskoczyłes mnie dokładnie Zawsze sądziłem że seks to wiecej niz lizanko a tu u ciebie ..... dziwnie bym sie poczuł chyba by mi wymiekł i zakonczylbym z nia dalsze działanie

może nie miała ochoty na tego typu pieszczoty...a Wy od razu od cichodajek wyzywacie...w miłości nie ma reguł...

Michaił, Ty się ze mnie nie śmiej :D Ja wbrew pozorom mam dużo dystansu do siebie, tylko mam taką wadę, że lubię analizować, rozgryzać, zastanawiać się, drążyć itp. I właśnie teraz to tutaj robimy. Rozgryzamy ;)

jakiś tam facet, właśnie ja byłem bliski wymięknięcia (dosłownie :D), ale jednak przetrwałem trudny okres i jakoś się to skończyło. Ale niesmak pozostał...

Gość prostytutki się nie całują
ze swoimi klientami-tak mowia:p

Gość zuczek07
Ja tez tego nie rozumiem, laska wsadza sobie fiuta do geby, ale pocalunek to cos intymnego..hipokryzja totalna:O

Gość nigdy tak nie było
Ivanka 34 Ty chyba na Syberii sie nauczyłas takiej "miłosci" bez tych regul

adam................ : to na samym początku wybij sobie z głowy że się z Ciebie śmieje. To co napisała \"taka jedna Myszka\" nie jest w cale głupie. Dosadnie, kurrwy też się nie całują. Wniosek jak się chce wyhaczyć jakąś wartościową laskę zaczynaj od głowy. :P Przecież tam są usta. Dodam tylko że dziewczyny, które zajebiście się całują, jak to zaczną robić z twoim interesem. Człowieku, aksamit!!! :P

Gość mazurski chlopak*
znaczy to ze byles dla niej, kawalem miecha, facety traktuja kobiety instrumentalnie , wiec na odwrot tez moze byc. A swoja droga, prostytutki uwazaja ze pocalunek jest czyms co ze stosunku robi zblizenie, a nie onanizm we dwoje, wolalbym osobiscie konia strzepac, czulbym sie lepiej, a moze miala zaawansowana prochnice i nie chciala ci robic krzywdy?

Gość ja to umiem a ty nie
­­­­­­­­    Pravda, pravda

Gość Róża1234
Adamie, na pewno to dość przykra sytuacja i dziwna, jeśli chodzi o kobiecą stronę seksu. Dziewczyna gdyby się krępowała swoim nieświeżym oddechem to by się przyznała. Ja bym tak na pewno zrobiła, w nieplanowanej sytuacji nie zawsze przecież można się umyć. Podejrzewam jednak, że ten seks dla niej był mechaniczny, wyjałowiony z uczuć. Przykre.

Gość nic dziwnego
nie kocha cię dlatego było bez całowania

Sam widzisz niby zapiąłeś a i tak nie do końca Twoja. :-( Takie są kobitki, mają dupsko, które rzekomo chętnie oddają a i tak zrobią z Ciebie łosia.

Gość to mit
ze prostytutki nie caluja ,znam pare ktore caluja sie wysmienicie