Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiula626

czy sie udało ?

Polecane posty

Hejka wszytskim ... Chciałabym abyście mi podpowiedziały czy mozliwe jest ze jestem w ciązy wiem ze moge isc do apteki po test ale chce poczekac jeszcze troche dlatego chce abyscie wy mi podpowiedziały .. Wpółrzyłam z partnerem 2,4,13,24 pażdziernika a @ skonczyla mi sie 1 pazdziernika nie mam regularnych @ , a @ powinnam dostac 24 pazdziernika .. nie mam bolących piersi ani spuchnietych tak jak przed @ ... tylko sa takie momenty ze w jajnikach mnie cos kuje i w podbrzuszu .. czy możliwe ze sie nam udało ??

Gość wroka izabielina z koszalina
mozliwe, ze wam sie udalo - moja szklana kula mowi, ze taka mozliwosc istnieje aczkolwiek nie jest to do konca pewne, zalezy bowiem ktora droga kroczysz... idz do jasnej po test - ile masz lat, ze we wrozby wierzysz? po zadnych objawach nie da sie stwierdzic ciazy przez internet

A skąd my to mamy wiedzieć? Wytlumaczcie mi jedną rzecz - dlaczego się nie zabezpieczyliście? Czy gumki są aż tak drogie? Chyba, że wolicie po każdym numerku rozmyslać - udalo się czy nie...

Kasiula626 w zasadzie nie sprecyzowała czy \"udało się\" ma oznaczać, że udało się zajść w ciążę, czy też udało się \"nie zajść\" :-)

hej cykl liczy sie od 1-go dnia miesiaczki. Dni plodne liczysz od ok 14 dnia cyklu i przez 5 dni.......... :) Ale wszystko zalezy tez od dlugosci cyklu P.s. i_graszko a pomyslalas ze moze oni planowali dziecko?????????

To jeśli planowaliście to po co ten stres? Jak będziesz w ciąży to na pewno za jakiś czas się zorientujesz. A tak poza tym nikt nie da Ci gwarancji, że na pewno w danych dnaich plodnych zajdziesz w ciążę, to mogą być jedynie przypuszczenia...Więc nie wiem jaki jest sens gdybać?

Gość piskacz
Dni płodnych nie liczy się od 14 dnia cyklu. Jeśli cykl ma 28 dni, to wtedy fakt: wynika, że owulacja występuje prawdopodobnie 14 dnia., ale jeśli cykl ma dni 34, to wtedy owu przypada prawdopodobnie na dzień 20 (34-14=20). Niczego i tak nie da się stwierdzić na 100% - chyba, że z monitoringiem.