Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajattara

siostra i chłopak

Polecane posty

Gość ajattara

ej musze zapytac bo nie wiem jak mam postąpić...Mam mładszą siostre, zawsze byłyśmy dla siebie bliskimi przyjaciólkami, o wszystkim jak mi sie do tej pory zdawało mogłyśmy pogadać...Wczoraj tez siedzimy sobie gadamy, zeszło na temat facetów...Ona wie że mam jednego którego bardzo kocham i wogóle od niedawna nasza znajomość troche zaczęła sie z nim jakby tu powiedzieć zacieśniać...Powiedziałam jej ze sie z nim spałałam już a ona wtedy zaczęła ryczeć i stwierdziła że ją zdradziłam że jej już nie kocham ze nic jej już nie obchodze itp Teraz do mnie sie wogóle nie odzywa, w sumie nie wiem co sie takiego stało..Teraz zastanawia mnie czemu tak postąpiła i własciwie co ja mam dalej robić?

Gość dziwna reakcja
:-oMoze ona boi się,że mając faceta nie będziesz miała dla niej czasu,przestaniesz ją kochać i lubieć,nie będziesz z nią rozmawiała ....albo jest zazdrosna,że Ty masz kogoś a ona nie...

Gość dziwna reakcja
zapytaj się ją dlaczego tak się zachowała.Powiedz jej,ze nadal jest Twoją siostrą,dalej ją kochasz i ze zawsze może na Ciebie liczyć.

Gość ajattara
ma 18 lat....ja jej powiedziałam że i tak dla mnie jest najważniejsza itp ale ona jakby tego nie dosłyszała...wydawało mi sie że jesteśmy dorosłymi ludzmi itp i takie rzeczy nie powinny miec miejsca....w sumie żałuje że jej powiedziałam bo mam wrażenie ze starciłam przyjaciela ale przecież całe zycie nie bede razem z nią

Gość 18 lat napewno zazdrosci

Gość ajattara
no ale jeżeli nawet to tylko albo ąż zazdrość to mam ją olac najzwyczajniej czy jak? co zrobić zeby byc fair wobec siebie i jej?