Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona_30

Przekombinowałam-

Polecane posty

Mam kolegę, którego bardzo lubie. Bardzo;-) On jest sam ja jestem sama wiec wymyśliłam ze spędzimy razem sylwestra ... Kiedy o tym wspomniałam on stwierdził ze jest za wcześniej na planowanie bla bla bla i takie tam. To nie zaproponowałam nic. Ale chciałam żeby był troszkę zazdrosny więc wymyśliłam byłego faceta który nagle sie pojawił i zaproponował Sylwestra ale to nie jest pewne. Chciałam za jakiś czas powiedzieć ze jednak nie spędzę z nim tej nocy. A w międzyczasie kolega powiedział ze myślał ze spędzimy Sylwka razem ale skoro zaplanowałam już coś innego to trudno ... Wiec myślałam ze mam szanse na swój plan. Ale dzisiaj sie okazało ze on jednak coś planuje z jakąś inna kumpela ... I nie wiem co teraz zrobić: czy wymyślić szybko ze jednak z byłym nie wyjdzie czy dać sobie spokój czy powiedzieć prawdę??? PRZEKOMBINOWAŁAM :-/

nie przyznawaj sie :d powiedz, ze \'no to teraz ja nie mam z kim isc ;) \', niby zartobliwie, ale napewno spyta czemu. A Ty wtedy powiedz, ze nie chcesz isc jednak z bylym, bo chyba do Ciebie podchody robi, a Ty nie wchodzisz 2x do tej samej rzeki. a jesli mu zalezy to pojdzie zToba :)

No ale chyba muszę sie spieszyć bo jak sie umówi z inna to nie będzie mógł sie wycofać:-)

Tego, że przez tę swoją kobiecą naturę będziesz dostawać w cztery litery a później żałować też najprawdopodobniej niż nie zmieni. Przepraszam za dosadność, ale czasami tego typu wypowiedzi są wręcz irytujące.

Gość moim skromnym zdaniem..
to dobrze ci tak... Liczy sie szczerosc. Nie cierpie takich gierek :O

Gość Olka32
Przekombinowałaś jak niC:D...teraz musisz to piwko wypić, ja radzę-powiedzieć , że nigdzie na Sylwestra się nie wybierasz. No i na przyszłośc - nie kombinowac:D..zduś te swoją kobiecośc jak znów Ci przyjdą do głowy takie gierki i planki:D..powodzenia🌻

Gość powiedz ze nie masz z kim isc
a planowalas nowy rok przywitac fontanną spermy prosto w twoją twarz