Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holiday still

Mlode mamusie z Warszawy

Polecane posty

Gość Holiday still

Witam.Jestem mama prawie dwuletniego skarba,mam meza i jestem szczesliwa.Brakuje mi tylko codziennych pogaduszek z kobietkami,ktore tez maja dzieci.Zapraszam do pogaduszek :)

Gość Malgosia K.
Czesc! Ja tez jestem mloda mama z W-wy a dokladniej z Mokotowa.Mam 1,5roczna coreczke i jeszcze nie pracuje. Troche juz mi sie nudzi w domu,ale maz gada,ze dziecko potrzebuje matki a ja jeszcze sie napracuje w zyciu.Tak sobie mysle,zeby isc na studia,tak przy okazji ;) Pozdrawiam🖐️

Gość Malgosia K.
Czesc! Ja tez jestem mloda mama z W-wy a dokladniej z Mokotowa.Mam 1,5roczna coreczke i jeszcze nie pracuje. Troche juz mi sie nudzi w domu,ale maz gada,ze dziecko potrzebuje matki a ja jeszcze sie napracuje w zyciu.Tak sobie mysle,zeby isc na studia,tak przy okazji Pozdrawiam

Gość KAROLKA25
Cześć dziewczyny. już wiem że jesteeście młodymi mamami a ja dopiero w piątym mc. chciałabym zasięgnąć waszej opinii gdzie rodzić w Warszawie? może pomożecie

Ja rodzilam na Inflanckiej,moje znajome tez.I powiem Ci,ze jestem zadowolona :)

witam... tez jestem mama z warszawy... karolka ja rodzilam na zelaznej i drugie dziecko tez tam zamierzam... z tym ze z tego co wiem to ten szpital od nowego roku bedzie sie prywatyzowal... tak powiedziala mi moja ginekolozka ktora pracuje rowniez w tym szpitalu... no chyba ze jakies powiklania by w ciazy wystapily (czego oczywiscie nie zycze) to polecam karowa... duzo dobrego slyszalam o tym szpitalu od kolezanek...

Gość ja polecam szp.Czerniakowski
czyli szpital im.Orłowskiego. Teraz jest po remoncie-wiec jest jeszcze bardziej komfortowo.Obsługa fachowa i życzliwa.

Gość Holiday still
W jakim wieku sa wasze dzieci?Pytam procz Karolki-,bo juz za 4 m-ce rodzi :)

Witam was kochane mamy i przyszłe mamy . Jestem mamą od 9 lipca, urodziłam dziewczyneczkę 3kg i 52 cm,piękny mały cud, kocham ją bezgranicznie. Maluszek ma już prawie 4 miesiące. Wspaniale jest przebywać z dzidzią, ale czasem doskwiera mi samotność, bo mój partner niestety ma pracę wyjazdową i jest tatusiem weekendowym narazie, choć walczę żeby się to szybko zmieniło. Pomyślałam że skoro taki fajny topik powstał, to może i ja się dołączę do was, będzie mi weselej. Może jakieś mamuśki z solca się tu odnajdą i będą chciały poklikać lub pospacerować, czy spotkać się na kawce z innymi mamami. Byłoby naprawdę super.

Czesc.Mieszkam w Wesolej i mam poltora rocznego synusia,ktory jest naszym najwiekszym skarbem. Czasami mysle o drugim maluszku,bo widze,ze synkowi by sie przydalo towarzystwo ;) Mam pare przyjaciolek,takze sasiadek,ale one sa czasami tak zapracowane,ze rzadko mozna sie spotkac(coz takie dzis czasy :( ) Chetnie poznam mamy z tego miasta,mam nadzieje,ze przylacza sie zeby poklikac a nawet sie spotkac :)

Gość dziewczynki
Do jakiego lekarza tu chodzicie i ile płacicie za wizytę z usg ??

Ja też jestem z Warszawy, mieszkam w Centrum (chwilowo na Ursynowie). Mój synek właśnie dzisiaj kończy 3 miesiące :) Rodziłam na żelaznej i gdybym miała mieć jeszcze kiedyś dziecko - to nie chciałabym go urodzić nigdzie indziej. Moje znajome, które tam rodziły, mają podobne doświadczenia. Wg. mnie to taka \"leśna góra\" w realu. a do lekarza - z dzieckiem - chodzimy do przychodni Puchatek na pięknej - bo tam mamy najbliżej od domu. Ale nie jesteśmy tak do końca zadowoleni.

Hej Ja rodziłam w Mińsku Mazowieckim, nie było dla nas miejsca w Warszwie,ach..... długa historia, ale nie żałuję. Opieka na wysokim poziomie, kadra lekarska super i pielęgniarki również wspaniałe. Serdecznie ich pozdrawiam. miałam rodzić na KArowej ze względu na problemy ze zdrowiem w ciąży i cieszę się że do tego nie doszło. Dziewczyny nie rodżcie tam swoich maleństw. Do przychodni chodzimy na bednarską 8, na Solcu, ale nie jestem zadowolona do końca i myślę o zmianie przychodni. Jeżeli możecie mi jakąś przychodnie polecić i lekarza pediatrę będę wam serdecznie wdzięczna. pozdrawiam

november rain dokladnie szpital jak z filmu a nie jak z rzeczywistosci... drugie dziecko tez zamierzam tam rodzic... moj syn w styczniu skonczy 5 lat a drugiego dzieciecia spodziewam sie 6.04.2008r. ktos pytal ile placi sie w warszawie za wizyte u ginekologa... ja place 80zl a jak trzeba usg to oddzielnie 150zl... a tak wogole jestem z woli... a do pediatry jezdzimy na grochow poniewaz kiedys tam mieszkalam i na moja pania doktor trafilam zupelnie przez przypadek ale wiem ze nie zamienilabym jej na nikogo innego... jest po prostu niesamowita... nie dosc ze zawsze mila i odpowiada cierpliwie na wszystkie pytania to jeszcze ma niesamowite podejscie do dzieci... poza tym jest swietna w tym co robi... ona tylko spojrzy na dziecko i juz wie co mu jest a zlecone badania tylko potwierdzaja jej wczesniejsze diagnozy... pozdrawiam mamusie...

Gość mari mer
Jest tu ktoś ??? 🖐️