Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki...

czy jemu moze zalezec?

Polecane posty

Gość kiki...

kontaktujemy sie od ok 5 miesiecy , 3 razy doszlo do spotkania od poczatku nazywa mnie sloneczkiem . Zastanawia mnie czy on chcialby czegos wiecej . Dodam , ze jest to dorosly czlowiek po 30

hmm gdyby nie to ze mowi do Ciebie sloneczko, to pomyslalabym, ze raczej traktuje Cie jak kolezanke, a tak, to wiesz moze sie zastanawia, moze trzyma Cie w zapsie, cos w tym stylu, ale oczywiscie moge sie mylic

Gość kiki...
no wlasnie codziennie ze soba rozmwiamy chociaz na chwile i zawsze tak mnie nazywa powoli zaczyna mi to ciazyc bo chcialabym byc juz z kims a nie wiem co on ma w zamiarze. Jeszcze dodam , ze podoba mi sie , ma cos w sobie co mnie przyciaga ale zauwazam tez wady w kazdym razie przewazaja pozytywy

Gość kiki...
mieszkamy dosyc daleko , a pozatym praca w tygodniu ciezko weekendy tez czasem zajete czlowiek zmeczony i tak to wyglada. Ja tez nie jestem nastolatka ale jeszcze przed 30

Gość moja zemsta
kiki mieszkacie w Angli ..?

Gość kiki...
w Polsce mieszkamy jednak jakos tak ciezko nam sie spotkac ostatnimi czasy ale codziennie rozmawiamy i z rozmowy wnioskuje ze moze mu zalezec choc moge sie mylic

Gość fajniezakochany
Zależy mu, ale bada grunt, a także najpewniej nie chce zbytnio się śpieszyć, aby Cię nie wystraszyć.

Gość kiki...
fajnie zakochany --> jesli jestes chlopakiem to ciesze sie , ze napisales, a odpowiedz bardzo pokrzepiajaca:) chcialabym, zeby tak bylo jednak boje sie , ze bedzie to trwalo i trwalo wlasnie takie czesc sloneczko, mila rozmowa i na tym koniec .Chcialabym zeby sie odwazyl powiedziec cos wiecej , by zapytal , by potwierdzil to co przypuszczam .

Gość fajniezakochany
Pomimo swoich 30 lat może najzwyczajniej w świecie bać się... Może zrób ze swojej strony jakiś mały krok w jego stronę?

Gość fajniezakochany
przypuszczam, że ma 22 lata :)

Gość kiki...
zapytalska to przykre co piszesz juz mialam sytuacje kiedy ktos mnie oszukal i nie wiem czy przezylabym to drugi raz nie sadzeby mial zone i dziecko mimo swoich 30 lat bo czesto rozmawiamy za pomoca skype wiec pewnie nie robilby tego gdyby mial zone. Fajnie zakochany on czesto mi mowi ze sie denerwuje kiedy ze mna rozmawia bo chce wypasc jak najlepiej i stad tez wnioskuje ze moze mu zalezec min.I rzeczywiscie on daje sygnaly, a ja raczej nie pokazuje za bardzo, ze mi zalezy byc moze powinnam wykonac jakis odwazniejszy ruch w jego strone faktycznie

Gość fajniezakochany
No widzisz :) Pomóż troszkę szczęściu :)

Gość kiki...
nie wiem czy to moze byc niepokojace ale on czesto chodzi wczesnie spac potrzebuje bardzo duzo snu kiedy tylko pojawiam sie na gg pisze do mnie ale tez przewaznie pierwszy konczy mimo tego ze do pracy wstaje pozniej niz ja i to mnie troche zastanawia ale moze rzeczywsicie jest z typu osob ktore potrzebuja sie dobrze wyspac . Fajny zakochany tylko co ja moglabym zrobic , nie mam pojecia jak go osmielic

Gość kiki...
wypowiedz z 13.05 nie moja

Gość kiki...
poznalismy sie przez internet niedlugo potem spotkalismy

acha, ale na jakims portalu randkowym, mozesz konkretniej? gdzie dokladnie? pytam dlatego ze najoma tez ma wlasnie taki sam problem z panem? znajomosc internetowa, kilka spotkan, niby tez taki czuly itd. skąd jest ten twoj wybranek tak mniej więcej? albo chociaz imie jesli mozesz?

Gość kiki...
poznalismy sie na czacie bardzo mily chlopak pewnego razu stwierdzil ze bardzo mu zalezy na mnie i rzeczywiscie stara sie utrzymac kontakt piszac do mnie codziennie chociaz chwilke ciagle nazywa mnie swoim sloneczkiem jest to bardzo mile ale nie wiem czy do czegos prowadzi

Gość kiki...
wolalabym imienia nie ujawniac moze ty podaj jego imie lub litere

no tak, ale chodz mi o imie? tam tez pojawia sie czesto zdrobniale\" sloneczko, gwiazdeczko\" a facet jakis taki tajemniczy, niby mu zalezy...ale tylko imie chociaz

Gość kiki...
Jego imie nie zaczyna sie na litere R ! wydaje mi sie ze najbardziej prawdopodobna opcja jest taka, ze on nie chce mnie wystraszyc bo ja z poczatku bylam zdziwiona i nie dowierzalam , ze jemu moze zalezec po jednym spotkaniu wiec on musial to przemyslec i teraz postepuje ostroznie wlasnie dlatego ze mu zalezy nie wiem moge sie mylic... Pozatym on stwierdzil ze im starszy tym ostrozniej wybiera i jest bardziej wymagajacy ale ja mu odpowiadam bardzo to bylo gdzies na poczatku teraz relacje przybraly lagodniejszy charakter ale wciaz daje mi odczuc ze jestem dla niego wazna chociazby tym codziennym odzywaniem sie , doradzaniem , martwieniem..

Gość taka jednaaa
Sweet dreams-->Czy on ma na imie Robert? Poniewaz na mnie tez mowil sloneczko