Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36 latka pyta

czy w wieku 36 lat mozna jeszcze spotkac milosc?

Polecane posty

Gość 36 latka pyta

Mam 36 lat i zastanawiam sie czy w moim wieku bede jeszcze kiedykolwiek zakochana i bede mogla zalozyc rodzine. Mialam juz szanse na milosc ale ja odrzucilam. W wieku 23 lat mialam narzeczonego ale zrwalam z nim bo nie czulam sie gotowa na zwiazek i myslalam ze mam przed soba jeszcze duzo. Niestety pomylilam sie. Potem krotko spotykalam sie z facetem rozwodnikiem co mial dzieci i te dzieci byly wazniejsze niz ja. Chce poznac kogos ktory tak jak ja jest wolny, nie ma zobowiazan i moze wraz ze mna zaczac wszystko od zera. czy to mozliwe?

Gość w wieku 46 lat też możliwe
:)🌻

Gość to absolutnie niemozliwe
już po wszystkim, niestety, zwłaszcza, że jestes kobietą i do tego nieco przechodzoną, masz pewnie zmarszczki, jestes sflaczała i gruba (masz ok. 60 kg, prawda?)... przykro mi, lepiej kup sobie kota

Gość 36 latka pyta
Nie jestem gruba i sflaczala. Jestem bardzo zadbana i nawet nie wygladam na moj wiek. Powodzenie mam tylko ze niestety duzo facetow chce spotkan bez zobowiazan a ja w tym wieku chce juz bardzo miec rodzine. Duzo wychodze do pubow, dyskoteki, rowniez teatr i restauracje ale zaczyna mnie to juz meczyc. Moja kolezanka ktora ma dziesiec lat mniej niz ja ma juz meza i synka. Czuje sie przy niej jak taka stara panna i zazdroszcze jej ze ma juz zycie poukladane podczas gdy ja musze wychodzic bo inaczej to bym chyba juz nie miala zadnej szansy by kogos poznac.

Gość iza_belka11
to absolutnie niemożliwe - jesteś porąbana :) .. Ja mam przeszło 60 kg , 35 na karku .. tłusty brzuch :P , rozstępy i spotkałam miłość życia ... Żałuj że go nie widziałaś .. :P 36 latka nie przejmuj sie małolatami :O ... to jest bardzo możliwe dodam jeszcze że jetem rozwódką z dwójka dzieci ...a jest taki Ktoś , kto beze mnie nie wyobraża sobie życia ... :) "to absolutnie niemożliwe" - czekam na komentarze typu na kase poleciał, wymieni cie na młodszy lepszy model :itp :P:P:P.Kasy na pewno nie mam :P

iza dobrze napisałaś :D mam tyle co autorka lat, po rozwodzie, z 2 dzieci!! a taki jeden Pan się zakochał i tak się starał, że...zamieszkaliśmy razem rozstępy, tłuszcz tu i tam..ponad 60 kg :D ale..autorko zejdź na ziemię nie szukaj wolnego kawalera bez zobowiązań nie goń i nie szukaj miłości..ona sama przyjdzie..nawet się nie zorientujesz kiedy :D czasem trzeba czasu..czasem lata w samotności i straszna tęsknota utwierdzają nas w chęci bycia z drugim człowiekiem

Gość kapurniak
można spotkać miłość doraźną czyli seks przygodny

Gość iza_belka11
Eeeee ... taki seksik to dla małolatek .. przeszło 30 latki lubia kochać :P i byc kochane :P ..A że cos tam zwisa :D Dla mojego jestem tą najpiekniejszą :)

Gość rumiane jabłko
Można , można :D:D:D i nawet blizej 40

Gość lat 38
rozwodka 2 dzeci i jestem najszczesliwsza pod sloncem lat 38

Gość Silly girl
Ja myśle, ze naprawde mozna.... Nie dalej jak rok temu budziłam sie na materacu w mieszkaniu z 10 innymi Polakami, w Anglii, bez legalnej pracy, bez pieniedzy, bez szans na własny kat, bez nikogo bliskiego. Budziłam sie nad ranem i płakałamw poduszke. Różne mysli, czasem te skrajnie złe do mojej głowy przychodziły. Ale miłosć przysżła, a z miłoscią przyszły marzenia, ich spełnienie, podpora.... Miałam 32 lata, dziś mam 33 i jestem "młoda mężatką" :)

Gość onanaja
pewnie ze masz szanse. moja ciocia wlasnie w tym wieku wychodzila za maz i jest szczesliwa

Gość niebawem rozwódka
dołączam się w ten sposób ze mam tez nadzieje mimo moich 36 lat ze po rozwodzie równiez zdwójka dzieci spotkam jeszcze naprawde kogos kogo będę mogła pokochac ja i kto pokocha mnie. wszystko sie moze zdarzyc nie mozna tylko tego szukac z desperacją bo wtedy mozna sie przejechac... a to moze być bardzo nieprzyjemne. na wszysto przyjdzie pora....

Gość pepsi -cola
W każdym wieku jest to mozliwe .. mnie spotało i niech tak juz to trwa ... do konca życia i jeden dzień dłużej :)

Gość do 36-latki
milosc nie zna ograniczen wiekowych:) wiec dlaczego twoj wiek mialby skazywac cie na samotnosc??Mysle,ze znajdziesz:) trzymam kciuki:)

Gość oczywiscie że można...........
Miłość można spotkać w każdym wieku , nawet i w póżnych latach życia sie zdarza i wcale nie jest rzadkością :) Ale aby spotkać miłość trzeba jej wyjść na przeciw , siedząc w domu i użalając sie nad swoim losem na pewno miłośsci do siebie nie przyciągniesz.

Gość chora na
oh, chcialabym chociaz zadawac sobie takie pytanie....od kilku lat interesuja mnie tylko seksualne znajomosci i nie pozwalam nikomu sie do siebie zblizyc w inny sposob

Gość a ja już nie wierzę...
mam 32 lata i jestem całe życie sama....już nie wierzę, że będę się spełniać z blsikim mężczyzną...tak bardzo mi brak bliskości, ciepła, ciepłych ucuzc, seksu, dotyku.....całe życie miałam albo mężczyzn-przyjaciół, albo chętnych na romans, czyli po prostu łożko. Nie chcę układów seksualnych, a mam duży temperament i nie mam go z kim realzowac:(:(:(.....nie wiem jak to jest mieć bliska osobę.....