Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolka54

Mam 30 lat,urodziłam dziecko i mam pryszcze!!!!!!!

Polecane posty

Gość margolka54

Czy cos jest ze mna nie tak? Czy to choroba czy taki rodzaj cery? Próbowałam juz wszystkich srodków i nic nie pomaga.Mam dośc wyskakiwania pryszczów w momentach najbardziej nieodpowiednich!!!!!!!!!!!!!!Czuje się jak nastolata ale w tym wieku to nie bardzo cieszy!! Czy macie jakies sposoby na moje "dolegliwości"?

Gość margolka54
Czy ktoś tu jest na tym forum??????????????????????? Czy tylko na temacie o aparatach ortodontycznych?

Gość saffi
w twoim organiżmie szaleje teraz burza hormonów i to dlatego :)

Gość niebieskoookaa22
Jeżeli ten stan trwa już bardzo długo(bo jeżeli niedawno rodziłaś, to nie m a sensu, organizm powinien sam wrócic do równowagi), to myslę, że trzeba byb yło zbadać poziom hormonów po ciąży... w tym celu awybierz się do ginekologa-endokrynologa wszystkiego naj dla Ciebie i twojej Dzidzi;)

Gość princesse
urodzilam po 30...ale pryszcze mialam od zawsze i dopiero w wieku 35lat trafilam na dobrego dermatologa, ktory nie leczyl mnie masciami, antybiotykami itp tylko od razy dal reakutan i pryszcze? a co to jest??? ;D

Gość niebieskooookaa22
reakutan, odpowiednik aknenorminu- to lek przeciwtrądzikowy z grupy retinoidów. Z tego co wiem, to nie nalezy go stosować u kobiet w wieku rozrodczym, mogących zajść w ciążę.Jest to b.silny lek... także trzeba stosować a/koncepcję właściwie 100%-której jak wiemy nie ma leczenie trwa kilakanście tygodni