Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie dowiedziec

inteligiencja- jak wy rozumiecie to pojęcie?

Polecane posty

Gość chce sie dowiedziec

Bo sama juz nie wiem co to w koncu znaczy.Pomozecie?

Gość chce sie dowiedziec
to Twoj problem

Gość many many
ja wogole nie znam takiego pojecia wiec go nie moge rozumiec...ale kiedys obilo mi sie o uszy inteligencja...ooo...to to znam :)

Gość chce sie dowiedziec
Ty masz problem bo nie grzeszysz inteligiencja

Gość many many
zalozycielu/zalozycielko topicu..nie masz wrazenia ze jednak cos z Twoja "inteligiencja" ( w sensie pisowni) nie tak???

Gość a autor/ka wciaz nie czai

Gość chce sie dowiedziec
chodze na uniwersytet i dobrze wiem jak sie pisze poprawnie, profeszorzy nasi tez tak mowia wiec odczepcie sie i mnie nie nękajcie tylko odpowiedźće ok?

Gość ciekawe ilu
PROFESOROW spotkales/las w swoim zyciu??? raczej stawiam ze chodzisz do szkoly sredniej, tam do wszystkich niezaleznie od tytulu i stopnia (lub jego braku) mowi sie profesor... a to ze tak sie mowi (jak dla mnie mowia tak nieuki) nie znaczy ze jest to poprawne

Gość chce sie dowiedziec
na uniwersytet chodze,odczep sie ode mie

Gość ciekawe ilu
pewnie, wierze Ci ze chodzisz...wielu ludzi chodzi...np. sprzataczki, ochroniarze, licealisci po broszury...

Gość chce sie dowiedziec
ale ja sie chodze uczyc. Czemu tu sami idjoci sa?

Gość chce sie dowiedziec
esz Tamari ales Ty glupia. Raz- pytalam o Wasza definicje a nie jak to ujmuja testy. Dwa- jest o wiele wiecej testow mierzacych inteligencje bardziej rzetelnie niz APIS(ktory wykonuje sie w testach grupowych) , np Wechsler lub Omnibus, tak wiec pewnie nawet nie czytalas o ich korelacjach. Studiujesz psychologie czy tylko sie kreujesz?

Gość ciekawe ilu
Tamari chyba nie masz juz watpliwosci ze dalsza dyskusja mija sie z celem...szkoda tylko ze obraza Cie taki ktos...

Gość chce sie dowiedziec
ciekawe ilu szkoda, ze nie jestes na tyle inteligentna zeby zauwazyc ze to byla prowokacja.Ale Ty chyba tylko doslownie potrafisz czytac, juz miedzy wierszami to nie,odpada.

Gość ciekawe ilu
oczywiscie, jak obnaza sie czyjas ignorancje najlepiej napisac ze to prowokacja

Gość chce sie dowiedziec
no nie ma nie ma, dlatego chcialam wiedziec jakie wyobrazenie maja poszczegolni ludzie. Blad dalam celowo, bo ciekawilo mnie czy prostacko beda nabijac sie z bledu, czy zrozumieja sens przekazu i beda kontynuowac watek. Wnioski widac.... APIS jest prosty. I to jest jedna z jego wad. Bo np wechsler jest bardziej czasochlonny i mierzy dokladniej. I nie badz tak sfrustrowana. Bo to tylko Ci zycie uprzykrzy. Zapewne znasz teorie frustracja-agresja. Nikt nie kaze Ci tu przesiadywac. A i na Twojej rodzinie sie to odbije. Szkoda ze juz oddalam prace magisterska z psychologii. Idealny material badawczy mozna tutaj znalezc. PS jeslibys znala swoja wartosc to nie dalabys sie tak latwo ponizyc. Ublizajac znizasz sie do poziomu obrazajacego.Jesli studiujesz/studiowalas psychologie to lepiej zostan przy pisaniu ksiazek lub robieniu badan. Jesli za wszelka cene chcesz pomagac innym to 4 letnia psychoanaliza moze okazac sie niepomocna. Ciao:*

Gość chce sie dowiedziec
masz gdzies.na pewno.haha. juz to widze. nie zamierzasz a nadal siedzisz.dziwne?nie

Gość DA GROSSE PISSEN
Tamari patrze,obserwuje...i chyba przegralas.