Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyprishia

zaskorniki, grudki na twarzy, szyji, plecach i dekolcie...help!

Polecane posty

Gość cyprishia
r a t u n k u zaskorniki mnie zasypuja i zra mi twarz :(

Gość guggaaa
wiecie co jest najgorsze??(to że trądzik czy pryszcze istnieją to przede wszystkim) ale jednak najgorsze jest to, że rzadko widzi się ludzi z pryszczami. Osobiście jest mi z tym ciężko, bo gdybym nie pomalowała twarzy podkładem, ludzie by chyba ode mnie uciekli ;] a pod koniec dnia podkład mi się wchłania i jest jeszcze gorzej niż bym była bez podkładu. Wracam ze szkoły i patrzę się na gimnazjalistki (jestem w ostatniej klasie) niektóre chodzą w ogóle bez tapety(tym zazdroszczę), a niektóre solara na twarzy ewentualnie maska zamiast podkładu ale pod koniec dnia nawet taka maska spływa i wszystko widać. Stoję i się patrzę. I myślę, że chyba taki ktoś,kto ma taki ryj jak ja istnieje tylko koło równika bo z tego co widzę to wszyscy mają gładkie buźki. Nie mogę. Nawet takie pipszone solary. Ja mam jeden wielki kompleks.Nie mogę co ja takiego zrobiłam?yhh

Gość gość Andrzej
Odswiezymy trochę ten temat. Także miałem problemy z tymi syfami. Małe zaskorniki oraz te Wagry które moznabylo wycisnąć wyciskalem czystymi rękami i uprzednio myje twarz a potem miejsca syfow traktowalem woda utleniona. Trzeba pić dużo wody.

Gość gość
Bralam tabletki anty 12 lat. Mam 33 lata i tradzik. Ale po odstawieniu hormonow... plakalam codziennie. Zadna czegoa takiego nie ma! Mialam ropny trad jak nigdy na tylku plecach twarzy szyi dekolcie piersiach ramiobach nawet kilka na brzuchu. Czaicie? Zobaczcie sobie w necie facetow na sterydach. Mialam podobne. Dopiero po ciazy wrocilo do stanu sprzed hormonow czyli lojotok grudy czasem cos ropnego dekolt plecy ostatnio derma zaproponowala mi izotek ktory kiedys tez bralam ale nie dzialal. Mam wysoki testosteron (zbadajcie sobie wolny testosteron) a inne androgeny w gornych granicach norm. Dzialal na mnie tylko yasmin i androcur przez pol roku. Bylam przeszczesliwa! Zero lojotoku bylam oczyszczac cere u kosmetycKi nie mialam grud wagry zaczely znikac jak wycisnelam to nie mialy z czego odrastac bez loju. Ale coz...