Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udrekaaaa

wreszcie.zamkna markety w swieta

Polecane posty

Gość udrekaaaa

i ludzie tam pracujacy beda mogli wreszcie normalnie spedzic niedzielny czas z dziecmi z rodzina u znajomych az litosc bierze jak sie patrzy na tych styranych praca nawet w niedziele W niemczech zaden market nie jest czynny w niedziele i jakos zyja a tu zakupy i łazaenie i macanie ciuchów stało sie sposoben na niedziele moze wreszcie zmusi to ludzi aby niedzielny ,swiateczny czas spedzac bardziej kreatywnie

Gość udrekaaaa
wreszcie będę miała wolne :)

Gość ja tez jestem za tym
chociaz weekendy mam wolne ;) Ale wszyscy powinni miec chociaz tych pare swiat wolnych w roku :)

Gość spięta
W sensie, że mają być zamknięte w niedzielę? Nie wierzę w to. Z pewnością powprowadzają sobie jakieś swoje wewnętrzne przepisy i nadal będą otwarte...

dlaczego najeżdzacie tylko na markety????? a stacje benzynowe, małe sklepiki, kina, bary, kluby itd???? co oni nie maja prawa mieć wolnych niedziel? Jak sie komuś nie podoba praca w niedziele to niech poszuka takiej z niedzielami wolnymi! Powinni wprowadzic w ogole zakaz PRACY w niedziele. A co to kogo obchodzi kiedy ja pracuje! To jest bez sensu! Moze ja lubie chodzić po sklepach w niedziele i nic nikomu do tego! A jak ktoś ma pracującą niedziele to ma 100% dopłaty za te godziny albo dzien wolny w tygodniu. To jest głupie! Dlaczego akurat w niedziele? a nie np w sobote? Niech sobie sobie każdy pracuje kiedy chce i jak chce!