Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba w potrzebie

dziewczyny pomocy! najbardziej czuły test ciążowy to BOBO TEST czy który?

Polecane posty

Gość baba w potrzebie

koniecznie muszę zrobić test i to jeszcze dzisiaj, bo wieczorem idę na imprezę (urodziny kumpla i w knajpie robi), a tu nie ma okresu już 3 dzień:( byłam pewna, ze normalnie dostanę, a tu nici:( czy w ogóle wyjdzie wiarygodny? kurde, nie wiem co robić:(:(:(

Gość baba w potrzebie
mówisz, że każdy? a który radzisz najlepiej?

Gość baba w potrzebie
wiem, że po terminie, ale testy należy robić rano więc nie wiem czy wynik do końca będzie wiarygodny dlatego chciałabym kupić ten najbardziej czuły

test zazwyczaj robi sie rano bo wtedy w moczu najwiecej jest hormonow... ale mozesz tez zrobic po poludniu :) a polecam i bobo i pre test a i nie zawsze trzy dni po dniu spodziewnej miesiaczki wychodzi test pozytywnie (mimo iz jestes w ciąży) powodzenia

hej jezeli chodzi o tes to jak tak samo jak Fajna Babka z Forum uwazam ze teraz juz ci kazdy wyjdzie ale ja robilam kiedys Quik i jest dobry bo zawsze wychodzil wynik taki jak ja chcialam no a teraz jak zrobilam sobie PRE-TEST to taki z Mjaka z rodziny zastepczej i dzidziusiem na opakowaniu i wyszedl oki czyli Bylam w ciazy ale ja chcialam tych dwoch keresk na tescie:) wiec na 100% jest dobry ja robilam po 5 dniach od spoznionego okresu!!!

Gość baba w potrzebie
nie, jeszcze nie imprezuję;) ale zrobiłam test, kupiłam ten bobo i wyszedł negatywny więc mogę spokojnie imprezować;) mam nadzieję, że ten wykryłby już teraz ciążę, jak myślicie? po 19, 17 albo 14 dniach od stosunku?

Gość baba w potrzebie
w ogóle to co się ze mną dzieje? od kiedy staramy sie od dziecko rozregulował mi się cykl?:O wcześniej miałam regularne miesiączki co 28 dni, a teraz?:O

Gość mnie tez sie ostatnio
rozregulowal :( nie wiem od czego, wg. gina drobne przesuniecia moga wystepowac z roznych przyczyn, niekoniecznie zdrowotnych :)

Gość baba w potrzebie
a myślisz, że test jest wiarygodny? po tylu dniach ile napisałam?

Gość co jest grane
Co jest grane To znaczy,ze jednak nie do konca testy daja 100%pewnosci??Nie chce zachowywac sie jak chisteryczka i robic kolejne testy.Juz maz i tak patrzy na mnie dziwnie,uwaza,ze skoro robiłam 2 testy ciazowe i wyszły ujemne to powinnam dac sobie spokój.Niby racja,ale od kilku dni czuje sie fatalnie wrecz i nie wiem co jest grane. 13:40 Ajajajajjj zgodzę się pod warunkiem, ze do tego dochodzi: brak miesiączki, ew. nudności. Samego bólu piersi nie brałam bym za wyznacznik ciąży - mnie przed każdą miesiączką bardzo bolały piersi - praktycznie tak samo jak na początku ciąży. 13:41 Ajajajajjj ja też tak wariowałam, w 1,5 tyg. zrobiłam kilkanaście testów. Żaden nie wykazał 100 % ciąży - potwierdził ją lekarz