Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaNiewiedzaca

kurcze co z tym izotekiem

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaNiewiedzaca

lecze sie izotekiem i przez to mam cholernie wrazliwa cere tak wiec staram sie ja delikatnie pielęgnowac myje twarz Cetaphilem od czasu do czasu smaruje Xerialem 5 no i uzywam codziennie podkłądu normateint i w tym tkwi problem: ten podkład nie hce sie dobrze zmyc ta emulsja bo pocieram twarz leciutko zeby nie podrazniac wiec praktycznie jest on cały czas na twarzy co robic zmywac mocniej ? lub czyms go zastąpic ? jakim podkładem a moze najpierw krem a na to podkłąd ? czy Xerial 5 nadaje sei na zime ? niby nie ma w składzie wody ale czy nie rozsadzi mi podczas mrozu naczynek ?

Gość pysiaczekk
Ja podczas kuracji Izo zmywalam makijaz najpierw leciutko jakims mleczkiem (Ty mozesz cetaphilem) a pozniej mylam twarz zelem Pharmaceris z serii zielonej. Tez mialam bardzo podrazniona skore ale ten zestaw mi odpowiadal. Tylko ze ja nie mam cery naczynkowej (wiec nie wiem jak zareaguje na to twoja). Co do kremu - jesienia i wiosna uzywalam Humektanu (baaaardzo polecam), a na zime Ceralanu (troche bardziej tresciwy). Z cera mi sie nic nie stalo, do tego swietnie nawilzaja:)

Gość pysiaczekk
Aaaa... zapomnialam dodac - maluje sie tylko na imprezy, na co dzien nie, a wiec mleczka musialam uzywac rzadko (tzn 1-2 razy w tygodniu).