Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitkatek

Korekcja Warg Sromowych

Polecane posty

Gość Kitkatek

Mam 17 lat i zdecydowałam sie na opercajce warg sromowych (skrocenie). Chcialbym ja wykonac jak najszybciej, ale nie wiem gdzie. Chcialabym aby bylo to nie zbyt drogo, czyli poki co 3000 zł nie wchodzi w gre. Jesli ktoras z was robila sobie juz taki zabieg lub ma zamiar i ma konkretne dane dobrego Chirurga lub plastyka prosze o pomoc. Mieszkam w Otrębusach niedaleko Wawy.

O! Przepraszam. Żle przeczytałem tytuł. Myślałem że brzmi \"kolekcja warg sromowych\" i znajdę tu fotki \"muszelek\" należących\" do forumowiczek :) W tym temacie nie mam żadnej wiedzy, ale skoro juz tu jestem zapytam autorkę: Czy aby na pewno potrzebna jest korekcja? Mi osobiście bardzo podobają się takie z większymi \"motylkami\".

Gość Kitkatek
Tak jest potrzebna. A do takich pytan masz inne tematy, bo ja jutaj nie dyskutuje tylko jestem juz zdecydowana. Chce wiedziec gdzie zrobic i za ile..

Wybacz, że zabieram głos nie potrafiąc odpowiedzieć na Twoje pytanie. Ale jako badacz natury ludzkiej (zwłaszcza kobiecej) wiem, że kobiety miewają często dziwne mniemanie o rzekomych mankamentach swojej urody.Czasem wręcz to co jest ich atutem uważają za defekt. Przypuszczam, że podobnie moze być w Twoim przypadku. Jeśli chcesz mogę okiem znawcy obiektywnie ocenić czy Twoje wargi istotnie wymagaja korekty ze wzgledów estetycznych - tylko wrzuc ich fotkę. Maila masz w profilu. Pozdrawiam! :)

Gość Dorosły facet
Być może zainspirowały Cię obyczaje klitoridektomii praktykowane na południu. Tam robi się to zupełne za darmo. Może poczytaj sobie o tym. A swoją drogą to nie masz żadnej gwarancji, że okaleczenie ciała (no może nie tak drastyczne jak klitoridektomia) uleczy Twoją duszę. Poszukaj może najpierw pomocy u fachowców od duszy a nie noża. A swoją drogą, to dla prawie wszystkich facetów im więcej do pieszczenia tym lepiej. Daj swój pomysł po rozwagę tym którzy Cię kochają, zanim dasz się okaleczyć.

Gość aglonaglon1
Nicola, podaj mi swoj adres mailowy. Serdeczne dzieki

Gość twoje-finanse.com.pl
www.twoje-finanse.com.pl konta, kredyty, pożyczki, lokaty, doradztwo itd zestawienie ofert banków :) szybko i bez zbędnych formalności! Zapraszam!

Gość Kitkatek
Nie, nie ineresuje sie zadna klitoridektomiom. Chce poprostu wykonac zwykly zabieg chirurgiczny. Z reszta i tak juz znalazlam chirurga, za nie duza cene, wiec dzieki za "rady" :*

Gość zanetka
czy ja bym mogla uzyskac adres od tego ginekologa co robi ta korekte?

Gość zanetka
oczywiscie chdzi mi o kitkatka;))) byla bym ci bardzo wdzieczna bo takze jestem gotowa na ten zabieg ,a teraz tylko szukam w okolicy Katowic

dorosły facet----> chyba raczej ich nie przekonamy. Szkoda... :( Tyle fajnego mięska sie zmarnuje.... ;)

Gość kitkatet tobie jest potrzebny
psycholog szkolny a nie dyskusja na poważne tematy. Smarkata gówniara jesteś i nawet nie wiesz do czego pipka służy. A służy nie tylko do sikania ale przede wszyskim do kochania i dawania rozkoszy. Możliwe jest że każda ingerencja chirurgiczna może spowodować stratę czucia i będzie z ciebie zimna stara baba, smierdząca rybami i żałująca swojego głupawego postępownia. Palnij się lepiej w ten durny łeb, gówniaro.

nie polecam gabietu TERPA - Lublin, dr Banaszek. Pieniadze kusza (2500 zł) ale jak chcesz miec zrobiony zabieg bez dodatkowego stresu typu - poprawka bo....to nie polecam!!! Szwy sie rozchodza i co wiecej nie widac efektu po zabiegu, przezylam to i znam dziewczyny ktore tez mialy ten same efekt albo i gorzej. Prosze o podawanie nazw gabinetow w ktorych robicie zabieg i informacje po jest to pomocne dla innych - czy jestescie zadowolone. Na prawde nie zalujcie pieniedzy bo mozecie zaplacic podwojnie tak jak ja :/:/ i to nie jest zadna reklama przeciwko, moge podac namiary na osoby ktore maja te same zdanie, wlasciwie jak dobrze poszukacie to znajdziecie rozmowe na forum kafeteria - s. 40-43.!