Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarodziejka1109

miesiaczka i odstawienie tabletek

Polecane posty

witam :) pisze do Was z nadzieja ze ktos zechcialby mi udzielic odpowiedzi na dreczace mnie pytanie... otoz.... przez pol roku bralam tabletki antykoncepcyjne cerazette... w dniu 15 pazdziernika 2007 roku odstawialm je... moje pytanie brzmi.... ile dni po odstawienniu tabletek powinna pojawic sie miesiaczka?? moja lekarka ginekolog podczas wizyty powiedziala mi ze po 3-4 dniach powinien pojawic sie okres. Dzisiaj jest 28 pazdziernik... a ja nadal miesiaczki nie mam...to juz 13 dzien \"spoznienia...\":( w ciazy nie jestem... wykonywalam dwa testy...a po drugie takiej mozliwosci nie bylo... licze na czyjas odpowiedz.... prosze o pomoc... pozdrawiam i czekam:) czarodziejka.

Gość mzbpb
witaj w sumie to powinnas dostac bez problemu z tym ze twoja przyczyna zatrzymania okresu moze byc STRES.. nie martw sie wyluzuj a dostaniesz okres zobaczysz... mi tez wiele razy sie spoznial okres bedzie dobrze pozdrawiasy

Gość malutka102
Jesli 15 wziełas ostatnia tabletke numer 21 powinnas dostac rzeczywiscie 3,4, ew 5 dni pozniej. chyba ze odtawilas tabletki gdy to była np. tablerka nr. 6 czy tam 13, wtedy mogło cos sie przestawic, ale jesli to 21 to ehhh dziwne :/