Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddf

mozliwosc ciazy??

Polecane posty

Gość dddf

4 testy wyszly negatywnie a moj brzuch coraz to z dniem jest wiekszy i twardszy ehh i boli mnie co mam myslec to prawie 2 i pol miesiaca po stosunkku po ktorym wystapily miesiaczki lecz skape,,

hej nie wiem co ci napisac bo ja mam taki sam problem ale zrobilam dopiero jeden test ..a miesiaczka mi sie spoznia i nic nie wskazuje na to abym go dostala .. kuja mnie jajniki i to nie tak jak przed miesiaczka .. i moj brzuch jest bardziej delikatniejszy a twardawy to sie robi ..

Gość zrob test beta hcg
to test z krwi, z tego co wiem, to sie nie myla :) Poza tym jesli jestes w ciazy i minelo tyle ile napisalas, to usg u ginekologa juz wykryje plod

Gość Ja tylko tak sobie...
ja też się zastanawiam nad możliwością ciąży ale na test za wcześnie... miesiączka dopiero za tydzień... jak na razie to jestem ciągle zmęczona i zmieniły mi się smaki tzn jem rzeczy których kiedyś bym nigdy nie tknęła :o

Gość Ja tylko tak sobie...
nie zostało nic innego jak czekać... kasiula a Ty sie starasz o dziecko ??

dopiero zaczynamy .. sie starac .:) moze poprostu mama torbiela .. ponownego . i obawiam sie tego .. ze to kucie to torbiel a nie ciaza .. bede musiala sie wybrac do gin