Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arabelka-bel

dlaczego facet nie odzywa sie po kilku randkach??

Polecane posty

Gość Arabelka-bel

Ja juz zaczynam wychodzic z siebie, bo nie mam pojecia co sie dzieje. Zaczelam spotykac sie z facetem kilka tygodni temu, bylismy na 3 randkach, po ostatniej zrobilo sie bardzo przyjemnie i romantycznie, zaczal wspominac cos o przyszlosci, poznalam jego przyjaciol kilka dni pozniej...i jak nozem ucial!! NIE odzywa sie od 1.5 tygodnia, nie odpisal tez na krotkiego maila, ktorego wyslalam, a kilka razy widzialam go online, wiec moze jakis doswiadczony kolega z forum da mi wskazowke co takiegorzeczony osobnik moze sobie myslec?? Ja juz zaczynam powoli tracic cierpliwosc i mam ochote tym wszystkim rzucic...o sciane. Licze na pomoc i dziekuje z gory; meska dusza i glowa nie byala nigdy mojà mocnà stronà.

Gość próba odblokowania

Gość Arabelka-bel
Z postem juz w porzadku, z facetem niestety jeszcze nie, hehe Mam nadzieje, ze na tym dobrze wyjde, bo jak narazie to wlasnie po tych kilku tygodniach zaczelam sie na dobre zaduzac i chyba nadszedl czas powolnego "odkochiwania", szkoda. A moze to jeszcze nie koniec?

Gość Arabelka-bel
A BMI tez chyba w porzadku ;)

Gość Arabelka-bel
BMI 35 wiec jestem w normie;)

Gość Arabelka-bel
Oo, widze, ze ktos nie rezygnuje z podszywania sie pode mnie... A zadnych doswiadczonych mezczyzn tutaj nie ma a propos??

Gość Robi 72
Co za naiwne pytanie . On nie mysli tak samo jak ty, tak trudno to zrozumieć 🌼

Gość Arabelka-bel
Taak, to, ze faczt mysli inaczej to zrozumialam juz dawno temu, ale tym razem pytam jak? A przynajmniej o jakies wskazowki...NIe prosze o detale, kazdy jest inny, ale moze dla niego to normalne, nic takiego odezwie sie za tydzien i bedzie ok dla niego, a moze...,no wlasnie, co?

Gość Arabelka-bel
Dzieki, chyba juz sie troche uspokoilam. Wiem, ze to tak jak szukanie igly w stogu siana, zastanawianie sie co on moze myslec, wiec doszlam do wniosku, ze lepiej nie myslec :) zostawic i coz, nie ruszac, bo zacznie smierdziec.

Gość SZCZóR POKLADOWY
A TY CZEMU SIE DO NIEGO NIE ODEZWAłAS?

Gość Arabelka-bel
Wlasnie w tym rzecz, ze to ja sie odezwalam, a on nie reagowal. Ja nie z tych, co czekaja az sie wszystko samo zrobi. No, ale moze powinnam byla poczekac, hehe teraz to juz nie takie wazne.