Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2500 euro mam

dzis wróciłam z HOLANDII z pracy

Polecane posty

Gość 2500 euro mam

i mam tylko tydzien urlopu i znowu w droge ale sie ciesze bo fajnie zarobiłam

Gość bardzo proszę
a jako kto pracowałas?

Gość 2500 euro mam
praca róznie w przemysle pakowanie warzyw a ostatnie tygodnie pracowałam przy pakowaniu mięsa - kiełbasy tam to były godziny - masa fajnie zarobiłam

Gość nie nie nie l
a ile tam bylas??

Gość 2500 euro mam
teraz byłam 8 tygodni pracowałam róznie ale srednia mi wyszła 55 godzin na tydzien

Gość mala mu
a jak to zalatwilas ..tak sama szukalas? czy przerz jakas agencje? ..i w jakim miescie.....kurde probuje znalesc cos mojemu bratu..on zna troche holenderski!!

Gość 2500 euro mam
sory bardzo ale nie napisze przez jaką firme pracuje jezdze od prau lat do holandii i wiem jak było kiedys ajak jest teraz cięzko o fajna prace no i o to zeby cie nie oszukali sama sie boje o moja posadke czy mnie ktos nie wygryzie ale jak dobrze poszukasz to cos znajdziesz

Gość mala mu
nie chodzi , zebys mi zaraz nazwy podawala...pytam tylko czy zalatwialas prace sama czy przez agencje?..teraz wnioskuje, ze przez agencje....a czy mozna samemu, na wlasne reke cos znalesc? ...i czy moglabys mi napisac w jakiej branzy najlepiej- jesli to nie tajemnica!!!

Gość 2500 euro mam
robie przy kiełbasach. a za godzinę przy jednej kiełbasie mam 25 euro. trzeba w miesiącu tych kiełbas obrobic.

Gość 2500 euro mam
najwiecej jest pracy przy produkcji, pakowanie, przemysł spozywczy zbieranie zamówien ale tak na rękę samemu szukac w holandii to ciężko nikt cie od tak na kontrakt nie wezmnie musisz miec mieszkanie samochód no i znac jezyk ja sama zaczełam nie dawno kurs języka holenderskiego jezeli go zakoncze zdam egzaminy ( a są 3 ) to bede mic certyfikat pracownika " asystetnt produkcji branzy przemysłowej" mysle ze wtedy bede cos szukac na własną rękę zobacze co bedzie

Gość 2500 euro mam
prosze sie nie podszywac

Gość 2500 euro mam
teraz robie specjalizacje: francuski

Gość mala mu
a masz moze skypa...chcialabym cie o pare praktycznych rzeczy spytac...nie o nazwy itd....jak nie to moge tu, ale ci podszywacze:)

Gość 2500 euro mam
a co bys chciała konkretnie wiedziec nie mam skeypa nie stety

Gość mala mu
ta agencja przez ktora zalatwialas prace jest w pl czy w nl?....i jesli zaczniesz szukac pracy na wlasna reke, od czego zaczniesz, tak poprostu pojdziesz powiedzmy do fabryki i spytasz sie czy czasem nie szukaja "ciebie":) ?

Gość nie rozumiem autorki
a co huj sie chwalisz?? jestes jebnieta jak nic dlatego tylko do obierania kielbas sie nadajesz co myslisz ze jestes kims?? sorry ale dla mnie nikim i jeszcze z tym adresem nei podam wez wypierdalaj myslisz ze wszystcy odrazu pojada kielbasy obierac? pojebalo sie kobieto ja siedze w de kilka lat zarabiam wiecej niz ty i nei obieram kielbas alni sie nie wchwale bo to tylko dla prostactwa czyli dla ciebie

Gość 2500 euro mam
no nie w holandi tez są biura posrednictwa pracy a ostatnio przegladałam gazety z ofertami pracy w rejonie Breda Eindhoven Tilburg mysle ze terzeba gdzies sie załapac popracowac troszku i probowac isc na kotrakt tylko trzeba miec mieszkanie srodek lokomocji a ja teraz pracuje przez posrednika i w polsce tez maja biuro ale ciezko sie dostac duzo chetnych

Gość mala mu
ja tez jestem w de i szukam przez biura, ale w de...myslalam , ze w pl ty naciagacze....a znasz moze jakies adresy internetowe, gdzie moglabym cos dla niego poszukac? ...

Gość BeznadziejnaosonbaZarabijaca
a wysocy ci holendrzy ?

Gość mala mu
najlepiej jak zrobie taki temat na ogolnym..wtedy moze mi ktos cos pomoze...

Gość gość
Byłem w Holandii 3 miesiące, do Polski przywiozłem 5 tysięcy złotych. Jak dla mnie odpowiedź jest bardzo prosta. Warto.