Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie121212121

nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość pomozcie121212121

Bardzo Was prosze jesli mozecie to poddajcie mi jakis pomysl.Podoba mi sie favet ktory jest po prostu"babiarzem"spotykamy sie czesto,rozmawiamy przez tele i net i boje sie ze moje uczucie sie rozwija natomiast dla niego to obojetne.czy jest jakis sposob zeby znalezc sie w jego sercu??

Gość pomozcie121212121
nikt mi nic nie poradzi:(

skoro jest babiarzem to po co chcesz go rozkochac? Nie umiem zrozumiec dziewczyn ktore swiadomie wlaza w zwiazki ktore z gory sa przegrane..znajdz sobie kogos innego.Babiarz zawsze pozostanie babiarzem nawet jesli z poczatku bedzie sie staral nad tym panowac,a Ty tylko niepotrzebnie bedziesz miala nadzieje ze tak zostanie..

A jedyne co mi przychodzi do glowy jako rada na Twoje pytanie to po prostu badz niedostepna i nie okazuj mu ze Ci zalezy.Najpierw go jakos zainteresuj a potem ignoruj,ale tak bez przesady.Jesli jest babiarzem to taka odmiana bedzie dla niego jak wyzwanie.Tylko mam watpliwosci czy warto..

Gość a gdzie rozum
przecież będzie Cię ciągle zawodził/ po co się pakujesz w taki związek, poczytaj sobie tu na forum jest wiele takich tematów i kobiet które nie mogą sobie dać rady po takich związkach. Znajdz sobie kogoś uczciwego zanim sama "wpadniesz jak śliwka w kompot" pozdrawiam

Gość pomozcie121212121
nie pakuje sie na razie w zaden zwiazek tylko tak rozmyslam i dziekuje za rady pozdrawiam rowniez