Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaa

kupiłam sobie

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaa

taki ładniutki komplecik bielizny i mam ochote na ogggromny sex, a mój ukochany siedzi z kolegą przed tv i popijaja piwko, ile będę jeszcze czekać na niego przecież nie wygonie kolegi, beznadziejnie się czuje powoli tracę ochotę, ile można siedziec prawie na golesa przed kompem,

Gość aniaaaaaaaaa
cześć dzięki a jak nie odpisze albo nie przyjdzie?? dzieki za pomysł, zaraz wypróbuje

Gość wezcie....
siedze sobie z kolezka przed tv, ogladamy rambo 2 a tu moja glupia dupa ktorej zalozylem konto na kurnik.pl pisze smsa. Miala przeciez grac a nie sie wydurniac. Cos tam pisze ze ja swedzi i ze ma nowa pizame. Co mnie to kurde interesuje, ja mam jeszcze 7 piw. Co z nia zrobic? Pomuszcie!

Wiesz aniu ja go nie znam nie wiem co go kreci napisz cos takiego co wiesz ze na niego dziala a czy pisac oczywiscie co masz do stracenia mo\\zesz tylko zyskac bardzo mila noc :)

Gość aniaaaaaaaaa
widocznie twoja dziewczyna jest w takiej samej sytuacji jak ja-kolega przyszedł niespodziewanie a twój? jak wy macie ochotę na sex to was nie obchodzi czy własnie idziemy z koleżanką na drinka, czy myjemy lodówkę ma być i już ;-) nam też się coś od życia należy

Gość aniaaaaaaaaa
do filipo- jeszcze chwilę poczekam i jak nie podziała to wybieram sie do koleżanki wlasnie skończyła pracę bo u mnie jest jeszze przed 24 :-)

ale to zalezy od temperamentu partnera ja tam nigdy nie umialem i nie chcialem odmowic partnerce a czy jak jak chcialem sie kochac a ona cos robila zwykle jakosc ja przekonywalem i niewydawala sie zla ze jej przeszkodzilem :)

Oj nie poddawaj sie tak latwo walcz o to co pragniesz nawet jeli chodzi o seks bo to w koncu bardzo wazna czesc zwiazku i zycia :)

Gość aniaaaaaaaaa
filipo- chyba będę kończyć ;-)

Gość aniaaaaaaaaa
mms podziałał dziękuje