Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitenka

małe pytanko odnośnie

Polecane posty

Gość gitenka

przepukliny. Wiem ze ją mam lecz nie zawsze ona jest widoczna. Czy jak pójdę do lekarza i powiem mu ze podejrzewam u siebie przepuklinę pachwinową a jej akurat nie będzie widać to czy ten lekarz może mi powiedzieć że on nic nie widzi i że jestem zdrowa?Czy lekarz ma jakieś sposoby na zbadanie niewidocznej przepukliny?

Gość lucienne
pierwsza rzecz to czy Pani ma pewność ze to przepuklina.. czy objawy wskazują na przepukline?? jesli tak .. to w trakcie badania gdy lekarz (pierwszego kontaktu) nie wychwyci (nie wyczuje) przepukliny.. to Pani objawy powinny dać mu wskazówki co jest tego przyczyną, co należy zrobic, jakie badania wykonac aby miec pewność że to to a nie co innego.

Gość gitenka
jestem pewna na 100% troche na ten temat czytałam.Ostatnio coraz częsciej mi dokucza dlatego mam zamiar w końcu pójść z tym do lekarza.(po 3 latach)

Gość gitenka
Czy może jeszcze ktoś coś napisać na ten temat??

Gość przepuklina ma to do siebie
ze jezeli nie jest przepukliną nieuwięźniętą to się chowa skubana bestia:D są określone objawy Które lekarz powinien wychwycić

Gość gitenka
czyli nie powinnam sie niczym martwić bo objawy wskazują na przepuklinę.czyli czekam mnie zabieg??