Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja to ja 222

trace facetow przez sex

Polecane posty

Gość aroma
A ja myslę, ze nie chodzi o ,,wiecej luzu" tylko o dopasowanie cgarakterów i potrzeb. No i podejście do intymności. Dopóki dwie osoby nie sa gotowe na to, to albo sie rozstają, albo jedna z nich odchodzi. Bo szukała czegos innego. I nie zamartwiaj się, ze z Toba jest cos nie tak. Może przenosisz pewne wzorce na kolejny związek, może dajesz złe sygnały i przyciągnęłaś nie tego faceta co trzeba. Mógł odejść i odszedł. Zatrzymywanie go (godząc się) jeszcze bardziej by Cię podłamało, bo nie byłabys fair sama ze soba i ze swoimi pragnieniami.

Gość
Po prostu masz niewielki temperament, i pewni bardzo ładne ciało. Nie oczekuj raczej od żadnego goscia taryfy ulgowej. fanaberie w stylu poczekej, nie mam ochoty itd., to się tylko u dziewic toleruje. Poszukaj jakichś stowarzyszeń ludzi aseksualnych, albo czegoś w tym stylu. Może tam znajdziesz takiego co Ci będzie odpowiadał.

Gość pfjpsfjps
mam fadne cialko i figure,ale niezbyt duzy temperament..faceci leca do mnie jak muchy do lepu,zaraz gadka szmatka o sexie,a ja potrzebuje kogos komu mozna sie wygadac,zwierzyc,takiego faceta-przyjaciela,mam juz dosc tego ze kazdy facet widzi we mnie tylko ladna buzie i obiekt sexualny,czy nie ma juz facetow ,ktorzy cenia tez uczucia?przeciez na starosc sex gra drugoplanowe skrzypce..

Gość ewka tratata
up