Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

Londyn-gdzie się wybrać na fajne zakupy ciuszkowe?

Polecane posty

Gość rehab
no ja zaraz tez sie wybieram,mysle ze South Kensington...ostatecznie Oxford Street,jesli masz duzo czasu polecam Lakeside-centrum handlowe poza Londynem.

A jakie sklepy są najfajniejsze-takie,żeby zakupione rzeczy były orginane,niespotykane w Polsce? No i ceny na poziomie;) Zależy mi szczególnie na butach zimowych,bo w Polsce za cholerę nie mogę znaleźć żadnych,które mi sie podobają. Z góry dzięki za wszelką pomoc i wskazówki🌻

Gość yoyoidontwantyourgirlfriend
jesli chodzi o ciuchy to ASDA i PRIMARK :) ceny boskie, w Polsce nie spotkasz tłumów w tym :)

Primarka znam,faktycznie super sklep:) A ceny po prostu śmieszne;) Asda-a gdzie jest ten sklep?I co oferuje?

Gość a ja polecam
camden. tylko musisz miec duzo czasu, cierpliwosci. ale oplaca sie, mozna znalezc takie rzeczy, jakich nikt nie ma. tylko musisz pilnowac portfela, telefonu, torby, itp. i nie zwracaj uwagi na oszolomow z tabliczkami "jesus alive", rastafarian bez skrępowania palących jazz, czy tłumy drag queen. ale mimo wszystko camden ma swoja atmosfere. i mozna latwo wytargowac nizzsza cene, np. ja zamiast 15funtow za bluzke zaplacilam 10. :D