Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIDL jest taaani

jakie produkty z LIDLA możecie polecić?

Polecane posty

Gość LIDL jest taaani

chodzi oczywiście nie o te firmowe, które również tam są (typu antyperspirant Nivea) ja zaczynam : - mydła do rąk chyba "lerwia" , baardzo tanie i dobre - oliwki - pizza mrożona :p - płyn do płukania tkanin - makarony (wszystkie rodzaje są ok)

Gość pani renatka 23
papier toaletowy

Gość LIDL jest taaani
a jeszcze zapomniałam o: - żele pod prysznic, te w dużych butelkach chyba firmy "Cien" - podpaski :p - mydło do rąk w płynie "cien" gęste i ładnie pachnie -pistacje -worki na śmieci, te zielone -multiwitamina musująca -herbaty mrożone(te w kartonach) -płyn do mycia naczyn chyba "W5"

Gość ____zosia___ samosia___
ja kupuje płyn do kapieli dwufazowy, proszek do prania, wszystkie srodki czystosci : mleczka do czyszczenia, płyn do mycia kibla,plyn do mycia szyb, kostke do wc, odswiezacz powietrza, plyn do mycia podlog, plyn do mycia naczyn... no wszystko :) sa dobre i nie ma sensu kupowac firmowych i placic 2 albo 3 razy wiecej

Gość 0987654321
Czyli wszystko wymieniłyście ;P Ja tylko żelki :-) W takich sporych paczkach, za niecałe 4 zeta :)

Gość ole olaaaa
polecam frytki mrozone ( proste) , olej z lidla sie do nich nadaje ;) napoj energetyzujący (skład identyczny jak w Tigerze, a o połowe tanszy) pizza mrozona

Gość jestem zawsze
wierna biedronce 😠

Gość pierniczki nadziewane
dziś ostatni dzień promocji. Mniammm :)

Gość biedronka ach biedronka..
z lidla zel do włosów, a raczej guma, nie pamiętam nazwy, kolor pstrokato zielony POLECAM :D